Juniora nätverkstekniker som brinner för säkerhet till spännande NOC i Malmö!

Poolia IT · Data & IT · 31 okt

Om jobbet

Just nu söker vi juniora nätverkstekniker som brinner för området IT-säkerhet till en av våra spännande kunder i Malmö. Har du en utbildning inom Nätverk och Säkerhet, samt ett genuint intresse för IT-säkerhet, problemlösning och kompetensutveckling? Sök tjänsten redan idag, vi arbetar med ett löpande urval!

Arbetsuppgifter

Som junior nätverkstekniker kommer du att tillhöra vår kunds Network Operations Center, där du arbetar med nätverks- och säkerhetsfrågor mot stora kunder inom både Statlig verksamhet och globala aktörer inom bl.a. Bank, Finans, Försäkring och Detaljhandel. Som tekniker i NOC:en arbetar du med nätverksövervakning och hanterar primärt analys och felsökning av inkommande larm genom telefon, mail och system. I rollen bevakar du mjukvara, samt kontrollerar CPU-prestanda och nätverksstatus. Du arbetar mot kompetenta och tekniskt kunniga kontaktpersoner hos kundernas IT-avdelningar, och utmanas ständigt till utveckling!

Vi söker dig som brinner för att arbeta nära kunder, som drivs av att kunna leverera marknadsledande support och som älskar innovativ felsökning!

Utbildning/erfarenhet

För att vara framgångsrik i rollen som Nätverkstekniker tror vi att du har eftergymnasial utbildning inom nätverk och säkerhet, antingen inom universitet, högskola eller YH-utbildning. Vår kund lägger lika stort vikt vid personliga egenskaper och drivkrafter, som din tekniska kompetens. Vi söker dig som brinner för området IT-säkerhet och nätverk, du har ett genuint intresse och en stark ambition om att vidareutveckla dina kunskaper.

Det är mycket meriterande om du har befintlig erfarenhet av supportarbete inom området, samt har erfarenhet av och/eller certifikat inom Cisco. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kundkontakter i arbetet. Det är också mycket meriterande om du har med dig professionell erfarenhet av VPN, brandväggar och antivirus. Vår kund arbetar med leverantörer som Juniper, Checkpoint, Bluecoat, F5 och PaloAlto, kännedom inom dessa områden är ett starkt plus.

Som person är du kommunikativ och positiv, samt drivs av ett starkt intresse för IT, nätverk och säkerhet. Du är vetgirig och värdesätter möjligheten att få arbeta i ett kompetent team med kollegor som delar ditt starka intresse, samt möjligheten att få vidareutveckla dina kompetenser i arbetet. Du är flexibel och har möjlighet att behålla fokus även i stressade situationer. Du är flytande i svenska och engelska, tal och skrift.

NOC:en arbetar enligt ett 24x7-schema, vilket innebär att du kommer att arbeta enligt ett rullande skiftschema. Det är mycket viktigt att du har möjlighet att arbeta dag, kväll, natt samt helger.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Nätverkstekniker
Publicerad

26 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

It-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom it-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.