Elmontör

Lernia · Teknik & Ingenjör · 28 okt

Om jobbet

Arbetsuppgifter

Nu söker vi en montör med el-bakgrund för arbete hos en av våra kunder i Malmö, som ställverksmontör/elmontör. Arbetet som elmontör innebär elmontering samt till viss del mekanisk montering.
Du kommer i huvudsak arbeta med att installera kablar i elskåp, men viss mekanisk montering kan förekomma.
Det är montering efter ritningar och till viss del mekaniskt arbete i form av att bocka kopparskenor mm. Enklare PLC-programmering kan förekomma vid testning av maskinerna.

Formell kompetens

Vi söker dig som har gymnasieutbildning med inriktning mot el/automation, styr/regler eller liknande. Det är önskvärt att du har arbetat med att bygga ställverk och elskåp/paneler, samt kan det vara en fördel om du har viss erfarenhet av PLC. Du måste kunna läsa elschema och ritningar. Vi ser gärna att du har körkort och truckkort. Svenska och engelska är ett krav. Du har goda kunskaper i elsäkerhet.

Din bakgrund

Vi tror att du har några års erfarenhet av montage av kopplingsutrustning och du behärskar både kretsschemaläsning och ritningsläsning.

Personliga egenskaper

Som person är du noggrann, tar ditt arbete på allvar, tycker om ordning och reda och tar ansvar för att ditt arbete blir rätt och bra utfört. För en ambulerande tjänst krävs flexibilitet och öppenhet för att du ska trivas i din roll.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning med uthyrning till kund i Malmö. Heltid, dagtid.

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut. Du söker tjänsten på www.lernia.se. Inga ansökningar tas emot via e-mail. Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Elektronik
Kontakt

Ring Lina Nilsson Sjöholm, 072-254 33 71

Publicerad

28 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 okt

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.