Produktägare HR

Draftit AB · HR & Personal · Sista dagen!

Om jobbet

Vi är ett gäng prestigelösa och målmedvetna medarbetare och vi anser att varje medarbetares insats är en avgörande faktor till företagets framgång. Vi är ett snabbt växande företag och söker medarbetare som inte tvekar på att kavla upp ärmarna och jobba på! Är du en lyhörd, handlingkraftig person som vill arbeta med positiva, utåtriktade, nyfikna och anpassningsbara människor som besitter mycket kunskap, då har du din chans här!

Draftits produktavdelning ansvarar för att Draftit har den optimala produktportföljen och produktkvaliteten för bolagets målgrupper samt ansvarar för att alla produkter är flitigt använda.

Tjänstebeskrivning:

Produktägare HR är en strategiskt viktig roll hos Draftit. Tjänsten fungerar som en kombination av två typer av nuvarande tjänster hos Draftit, experten och redaktören. HR ska ge våra kunder en enkel, kostnadseffektiv och enhetlig lösning inom området. Det innebär att produktägaren ska ha en juridisk kompetens inom området som gör att han/hon själv ska kunna skriva och utveckla produkterna samt besvara frågor via vår frågeservice.

Som Produktägare HR kommer du bland annat att:
  • Arbeta för att Draftit kan erbjuda våra kunder förstklassiga HR produkter
  • Bevaka rätts- och regelområde inom de informationskanaler som är relevanta för att produkterna ska kunna underhållas och utvecklas
  • Analysera och förädla information från marknaden för kommunikation till kunder på produkterna
  • Producera innehåll och verktyg för att upprätthålla och utveckla produkternas användarvänlighet
  • Bistå och samarbeta med Sälj och Eftermarknad för att bidra till den interna värdekedjan
  • Fungera som Draftits expert på området vid event och utbildningar för kunder
Vem trivs här?
Det gör du som har en högskoleexamen eller motsvarande inom HR, P&A eller Juridik och gärna med några extra poäng inom exempelvis Arbetsrätt, arbetat minst 3-4 år inom HR och haft kontakt med arbetsrättsliga frågor. Du kommer också att passa bra i rollen om du har arbetat med texter och skrivit en del i tidigare arbete. Du har en förståelse för arbetsflödet, utmaningar och den vardag som våra kunder kan ställas inför. Meriterande är om du ingår i något HR-nätverk och behärskar EpiServer eller annat CMS verktyg. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Som person är du lyhörd, analytisk, strukturerad och ansvarsfull. Du är duktig på att samarbeta men är samtidigt handlingskraftig och driven på egen hand. Du strävar efter kundnöjdhet och hög service och delar gärna med dig av dina expertkunskaper till övriga medarbetare. Det är en fördel om du tidigare arbetat krossfunktionellt och skicklig på att kommunicera med såväl interna och externa kontaktytor.

Vad erbjuder Draftit?
Vill du jobba i ett företag där förändringen är tryggheten? En arbetsplats som ständigt växer och där medarbetarna lär sig något nytt varje dag? Där du får vara med och påverka och utveckla produkten?
Vänta då inte med att skicka in din ansökan! Sista ansäkningsdagen är den 28 oktober men eftersom tjänsten ska tillsättas snarast sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden.

Ansökningar tas endast emot via länken i platsannonen.
Badenoch & Clark (part of Adecco Group) ansvarar för denna rekrytering och vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringskonsult Catinka Andersson på catinka.andersson@badeochandclark.se
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.