HR-specialist till Draftit

Draftit AB · Data & IT · 28 okt

Om jobbet

Vi är ett gäng prestigelösa och målmedvetna medarbetare och vi anser att varje medarbetares insats är en avgörande faktor till företagets framgång. Vi är ett snabbt växande företag och söker medarbetare som inte tvekar på att kavla upp ärmarna och jobba på! Är du en lyhörd, handlingkraftig person som vill arbeta med positiva, utåtriktade, nyfikna och anpassningsbara människor som besitter mycket kunskap, då har du din chans här!

Draftits produktavdelning hjälper kunderna att hålla sig uppdaterade, tolka information och bevaka nyheter och lagförändringar inom områdena HR, Lön, PuL och Skola. Vi bevakar ständigt omvärlden, förädlar informationen och sammanfattar allt på ett tydligt och lättförståeligt sätt med hjälp av specialister, jurister och advokater.

Tjänstebeskrivning:

Den här rollen kallar vi på Draftit för produktägare HR och det är en strategiskt viktig roll hos oss. Tjänsten fungerar som en kombination av två typer av nuvarande tjänster hos Draftit, speciaalisten och redaktören. HR ska ge våra kunder en enkel, kostnadseffektiv och enhetlig lösning inom området. Det innebär att produktägaren HR bör ha en arbetsrättslig kompetens som gör att han/hon själv ska kunna skriva och utveckla produkterna samt besvara kundernas frågor via vår frågeservice.

Som Produktägare HR kommer du bland annat att:
  • Arbeta för att Draftit kan erbjuda våra kunder förstklassiga HR-produkter
  • Bevaka rätts- och regelområde inom de informationskanaler som är relevanta för att HR-produkterna ska kunna underhållas och utvecklas
  • Analysera och förädla information från marknaden för kommunikation till kunder på HR-produkterna
  • Producera innehåll och verktyg för att upprätthålla och utveckla produkternas användarvänlighet
  • Bistå och samarbeta med Sälj och Eftermarknad för att bidra till den interna värdekedjan
  • Fungera som Draftits expert på området vid event och utbildningar för kunder
Vem trivs här?
Det gör du som har en högskoleexamen eller motsvarande inom HR, P&A eller Juridik och gärna med några extra poäng inom exempelvis Arbetsrätt, arbetat minst 3-4 år inom HR och haft kontakt med arbetsrättsliga frågor. Du kommer också att passa bra i rollen om du känner dig bekväm med det skrivna ordet eller kanske till och med arbetat med texter och skrivit en del i tidigare arbete. Du har en förståelse för arbetsflödet, utmaningar och den vardag som våra kunder kan ställas inför. Meriterande är om du ingår i något HR-nätverk och behärskar EpiServer eller annat CMS verktyg. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Som person är du lyhörd, analytisk, strukturerad och ansvarsfull. Du är duktig på att samarbeta men är samtidigt handlingskraftig och driven på egen hand. Du strävar efter kundnöjdhet och hög service och delar gärna med dig av dina expertkunskaper till övriga medarbetare. Det är en fördel om du tidigare arbetat krossfunktionellt och skicklig på att kommunicera med såväl interna och externa kontaktytor.

Vad erbjuder Draftit?
Vill du jobba på ett företag där förändringen är tryggheten? En arbetsplats som ständigt växer och där medarbetarna lär sig något nytt varje dag? Där du får vara med och påverka och utveckla produkten?
Vänta då inte med att skicka in din ansökan! Sista ansäkningsdagen är den 28 oktober men eftersom tjänsten ska tillsättas snarast sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden.

Ansökningar tas endast emot via länken i platsannonen.
Badenoch & Clark (part of Adecco Group) ansvarar för denna rekrytering och vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringskonsult Catinka Andersson på catinka.andersson@badeochandclark.se

Heltid 08:00 - 17:00
Tillsvidareanställning
Lön enligt överenskommelse
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
HR & Personal
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 okt

Om företaget