Lönekonsult till Draftit AB

Draftit AB · HR & Personal · 28 okt

Om jobbet

Vi är ett gäng prestigelösa och målmedvetna medarbetare och vi anser att varje medarbetares insats är en avgörande faktor till företagets framgång. Vi är ett snabbt växande företag och söker medarbetare som inte tvekar på att kavla upp ärmarna och jobba på! Är du en lyhörd, handlingkraftig person som vill arbeta med positiva, utåtriktade, nyfikna och anpassningsbara människor som besitter mycket kunskap, då har du din chans här!

Draftits produktavdelning ansvarar för att Draftit har den optimala produktportföljen och produktkvaliteten för bolagets målgrupper samt ansvarar för att alla produkter är flitigt använda.

Tjänstebeskrivning:

Vi på Draftit kallar denna rollen för Produktägare LÖN och den är strategiskt viktig hos oss. Tjänsten fungerar som en kombination av två typer av nuvarande tjänster hos Draftit, experten och redaktören. LÖN ska ge våra kunder en enkel, kostnadseffektiv och enhetlig lösning inom området. Det innebär att produktägaren ska ha en ekonomisk kompetens inom området som gör att han/hon själv ska kunna skriva och utveckla produkterna samt besvara frågor via vår frågeservice.

Som Produktägare LÖN kommer du bland annat att:
  • Fungera som Draftits expert på området vid event och utbildningar för kunder
  • Bevaka regelområde för att produkten ska kunna underhållas och utvecklas
  • Analysera och förädla information från marknaden för kommunikation till kunder på produkterna
  • Producera innehåll och verktyg för att upprätthålla och utveckla produkternas användarvänlighet
  • Bistå och samarbeta med Sälj och Eftermarknad för att bidra till den interna värdekedjan
Vem trivs här?
Det gör du som har en högskoleexamen eller motsvarande inom civilekonomi, företagsekonomi eller är auktoriserad lönekonsult , arbetat minst 3-4 år inom löneadministration och haft kontakt med skattefrågor. Du kommer också att passa bra i rollen om du har arbetat med texter och skrivit en del i tidigare arbete eller om du arbetat med telefonservice tidigare. Du kanske har en bakgrund som löneadministratör och kört löner för små och stora företag. Du har en förståelse för arbetsflödet, utmaningar och den vardag som våra kunder kan ställas inför. Meriterande är om du ingår i något företagsekonomiskt nätverk och behärskar olika lönesystem eller utvecklat lönesystem. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Som person är du lyhörd, analytisk, strukturerad och ansvarsfull. Du är duktig på att samarbeta men är samtidigt handlingskraftig och driven på egen hand. Du strävar efter kundnöjdhet och hög service och delar gärna med dig av dina expertkunskaper till övriga medarbetare. Det är en fördel om du tidigare arbetat krossfunktionellt och skicklig på att kommunicera med såväl interna och externa kontaktytor.

Vad erbjuder Draftit?
Vill du jobba på ett företag där förändringen är tryggheten? En arbetsplats som ständigt växer och där medarbetarna lär sig något nytt varje dag? Där du får vara med och påverka och utveckla produkten?
Vänta då inte med att skicka in din ansökan! Sista ansäkningsdagen är den 28 oktober men eftersom tjänsten ska tillsättas snarast sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden.

Ansökningar tas endast emot via länken i platsannonen.
Badenoch & Clark (part of Adecco Group) ansvarar för denna rekrytering och vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringskonsult Catinka Andersson på catinka.andersson@badeochandclark.se
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Löner & Förmåner
HR-administration
Publicerad

32 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 okt

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.