Tekniker avancerad felsökning Hissar Syd

Om jobbet

Vi söker en tekniker - elhandledare till Syd

Som El-handledare blir du den tekniker som kommer att arbeta med avancerad felsökning på samtliga typer av hissfabrikat, vilket gör att vi ställer höga krav på din sociala kompetens samt förmågan att bygga långsiktiga kundrelationer. Du har erfarenhet från hissbranschen och gillar att dela med dig av dina kunskaper till andra.

Hos oss arbetar du med trevliga, engagerade, prestigelösa och erfarna kollegor med ett gemensamt fokus på att hjälpa människor att kunna röra sig smidigt, säkert och bekvämt inom och mellan byggnader enligt vår vision KONE People Flow.

Kunskap, utbildning och erfarenhet

Som person är du serviceinriktad, självgående och organiserad. Du har även ett antal års arbetserfarenhet, har el-inriktad utbildning alternativt dokumenterad erfarenhet av liknande arbeten. I ditt arbete ingår bland annat besiktningsanmärkningar, mindre reparationer samt feltagning av hissar. Du planerar själv din arbetsdag vilket innebär att vi söker en ansvarsfull person.

Vi förutsätter att du har god färdighet i såväl det svenska som det engelska språket.

Naturligtvis ger vi dig den produktutbildning du behöver för att lyckas i arbetet.

Du har god teknisk förståels samt B-körkort är ett krav för tjänsten.

Du delar naturligtvis våra grundläggande värderingar; glädja kunder, kraft som förnyar, passion att prestera samt samarbete för framgång. Vi kommer vid urvalet att lägga stor vikt vid rätt inställning och ett stort intresse för arbetsuppgifterna.

Som person är du samarbetsvillig, målinriktad, kommunikativ och du arbetar på ett positivt och naturligt sätt med kunder och kollegor.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Service Chef Ricard Knudsen 040-385615 eller via mail ricard.knudsen@kone.com

Vi erbjuder

På KONE får du möjligheten att jobba på ett stort globalt företag som är rankat av Forbes som ett av de 50 mest innovativa företagen i världen. I Sverige är vi ett av de ledande företagen inom portar och automatiska dörrar och erbjuder dig att bli en del i ett familjärt företag under ständig utveckling. På KONE sätter vi högt värde på säkerhet, miljö och kvalitet och tror på att människor växer med frihet under ansvar.

Facklig kontaktperson för Malmö är Kim Kristoffersson, Metallklubben, tfn 0702-557782. Tjänsten kommer att tillsättas snarast och intervjuer sker fortlöpande. Sista ansökningsdag 14 Oktober.

Vi ser fram emot din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Elektronik
Mekanik
Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 nov

Om företaget

På KONE vill vi skapa en innovativ kultur som kännetecknas av samarbete och där varje individs bidrag verkligen räknas. Anställdas engagemang är viktigt för oss och vi uppmuntrar delaktighet och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en integrerad del av vår kultur samt i det dagliga arbetet. Vi följer etiska affärsmetoder och strävar efter att utveckla en kultur där samarbete, förtroende, goda prestationer och respekt för varandra värdesätts och belönas. Vi vill vara en utmärkt arbetsplats och är stolta över att kunna erbjuda ett utbud av upplevelser och möjligheter som hjälper dig att nå dina karriärs- och personliga mål samtidigt som du får möjlighet att leva ett hälsosamt och balanserat liv.