Kvalificerad redovisningsekonom till fastighetsbolag i centrala Malmö

SJR AB · Ekonomi · Sista dagen!

Om jobbet

För ett längre uppdrag till vår kund i centrala Malmö söker vi nu en kvalificerad redovisningsekonom med tillsättning snarast möjligt. Uppdraget kan också leda till anställning hos vår kund. Placering är i nya fräscha lokaler i centrala Malmö.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är
  • löpande redovisning
  • löpande avstämningar
  • månads och årsbokslut
  • årsredovisningar
  • momsredovisning
  • avstämning av mellanhavanden inom koncernen
Vi söker sig som är en kvalificerad redovisningsekonom med ca 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Givetvis är erfarenhet från fastighetsbranschen en stor fördel men inget krav, det är viktigare att du är självgående i din redovisning och att du har ett stort IT-intresse. Man arbetar i Agresso och en hel del i Excel.

Som person ser vi att du är initiativtagande, driven, att du har senioriteten att ifrågasätta och att du har förmåga att tänka steget längre.

Låter detta intressant och är du tillgänglig med hyfsat kort varsel tveka då inte att höra av dig till mig, Cathrine Wiberg på 040-6655109. Välkommen med din ansökan omgående då vi arbetar med löpande urval.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag med inriktning mot Ekonomi och Bank & Finans. Sedan 1993 har SJR byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 200 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North-listan. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.