Extrajobb inom Kundservice

Om jobbet

Om tjänsten

Vi söker nu pigga och glada studenter som vill arbeta extra och tjäna pengar! Under terminerna har du möjlighet att arbeta ett par dagar i veckan för att sedan arbeta lite mer under sommaren och andra lov. Är du intresserad av ett omväxlande och stimulerande arbete där du får möjlighet att etablera värdefulla kontakter med ett flertal spännande företag så tveka inte att söka redan idag!

Arbetsuppgifter

Vi söker nu serviceinriktade studenter som vill jobba extra med kundservice hos en våra stora kunder i centrala Malmö. Du kommer främst att arbeta måndagar och tisdagar med möjlighet till fler arbetstillfällen i veckan. Du kommer att ta emot samtal, ge rådgivning, hantera bokningar samt administrera information i deras affärssystem. Det krävs en stor flexibilitet från dig som student då det kan vara så att vi ringer på morgonen och ber om förstärkning redan samma dag, men främst är arbetstiden förlagd på måndagar och tisdagar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är serviceinriktad, kundfokuserad, noggrann och trivs med nya arbetsuppgifter och utmaningar. Du är utåtriktad och orädd inför nya situationer och har en bra telefonröst. I den här rollen är det viktigt att du främst kan arbeta måndagar och tisdagar parallellt med dina studier. Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom servicebranschen eller med administration. Du behärskar Officepaketet mycket bra, är flytande i svenska och engelska, danska är meriterande.

Vi ser med fördel att du studerar på högskola eller på distans. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och du kommer att läras upp och utbildas hos vår kund under de första två veckorna. Slutligen vill vi att du ser detta som ett långsiktigt extraarbete då vi lägger stora resurser och utbildningstimmar på dig som konsult.

Övrigt

Vi arbetar med löpande urval. Välkommen in med din ansökan redan idag!

Bifoga ditt CV samt ett personligt brev där du motiverar varför vi ska välja just dig. Dina studier måste kunna styrka med studieintyg.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Kundservice
Kontakt

Ring Rebecka Möberg, 040-120200

Publicerad

26 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 mars

Om företaget

KFX HR-partner är ett bolag som verkar inom bemanning, rekrytering och entreprenad där vi genom vår långa erfarenhet och tydliga processer hjälper våra kunder med deras personalbehov oavsett hur stort eller litet det är. KFX HR-partner är ett auktoriserat bemanningsföretag som erbjuder en trygg och säker arbetsmiljö. Vi söker nu studenter till vår bemanningsverksamhet där du blir anställd av KFX HR-partner och uthyrd till något av våra kundföretag. Vi är måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är ett bemanningsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra resurskonsulter. Hos oss blir du sedd och vi håller kontinuerligt enskilda uppföljnings- och utvecklingssamtal.