Student sökes för extrajobb som Interaktionsdesigner i Malmö!

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du en stjärna på Interaktionsdesign? Vi söker nu dig som vill skaffa dig värdefull erfarenhet redan under studietiden och vill jobba extra för vår kund i Malmö med en rad olika spännande projekt!
Vi söker nu juniora talanger inom Interaktionsdesign till vår kund i Malmö!
Företaget har som mål att utveckla smarta men samtidigt enkla och användbara tjänster inom olika sektorer inom IT-branschen. Företaget är beläget centralt i Malmö och på kontoret har man tillsammans över 20 års erfarenhet av produkt- och tjänsteutveckling inom IT/Webb.

Som interaktionsdesigner hos det aktuella företaget ser du till att digitala produkter blir användarvänliga, att teknik och design är lätt att förstå, men också tilltalande. Då arbetet bedrivs i projektform får du i denna tjänst möjlighet att arbeta i ett kreativt team med en rad olika spännande projekt, och du får möjighet att arbeta med det som just du har talang för. Arbetstiderna är dagtid mån-fre men det finns också viss flexibilitet i att arbeta övrig tid samt på distans. Du kommer att arbeta som konsult uthyrd till vår kund under uppdragsperioden.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker nu dig som studerar någon form av eftergymnasial utbildning, gärna inom Interaktionsdesign. För att vara aktuell för tjänsten vill vi att du har minst 1,5 år kvar på dina studier och finns tillgänglig för att arbeta minst 2 vardagar per vecka under terminstid.

Som person är du kreativ, driven och engagerad. Du har en förmåga att se helhetsperspektivet i de arbeten du och ditt team jobbar fram, och är bekväm i att uttrycka och motivera dina egna idéer och förslag.

Låter detta som en intressant tjänst för dig? Sök gärna tjänsten omgående då vi jobbar löpande med urval och intervjuer.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Publicerad

37 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!