Vi söker duktiga Elektriker för installation och service.

Om jobbet

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu 1-2 Elektriker i Malmö för uppdrag.
Du kommer att vara anställd hos Boost Technical Power, och arbeta ute hos vår kund.
Tjänsten innehåller arbetsuppgifter som t ex installation, servicejobb, underhåll, felsökning, kanalisering, fiberinstallation, kabeldragning m.m. Vidare innebär tjänsten kundkontakt vilket förutsätter att du har en god social förmåga samt behärskar svenska i tal och skrift. Vi ser gärna att du kan starta omgående.

Vem är du?
Du är en duktig elektriker med utbildning från elprogrammet eller annan relevant yrkesutbildning, och du har fått ditt certifikat. Det är viktigt att du är självgående i ditt arbete och att du har ett starkt driv och en vilja att arbeta mot uppsatta mål.

Som person trivs du med att arbeta tillsammans med andra och du har en god samarbetsförmåga. Du arbetar effektivt, kvalitetssäkert och är en härlig initiativtagare. B-körkort är ett krav för tjänsten.

På Boost vill vi att våra medarbetare visar noggrannhet och engagemang.

Boost Technical Power värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansökan
Maila CV och personligt brev till oss där du beskriver dig själv och varför just du är rätt person för den tjänsten och skicka till: jobb@boosttp.se.

Märk rubriken på ditt mail med: Elektriker service/installation, Malmö

Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna att du skickar in din ansökan snarast.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Montör
Elektronik
Kontakt

Mejla eller ring jobb, 0708100117

Publicerad

36 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Boost Technical Power är ett tjänsteföretag som är specialister inom el-, telecom och larmbranschen. Vi arbetar rikstäckande med utgångspunkt från Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi erbjuder dig en anställning enligt vårt avtal med SEF (Svenska Elektriker Förbundet) samt goda möjligheter att utvecklas inom Boost Technical Power. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort och brett kontaktnät.