Driven drifttekniker med erfarenhet inom styr- och reglerteknik

Om jobbet

Är du en erfaren drifttekniker som triggas av nya utmaningar och problemlösning? Tycker du om kundbemötande och brinner för att ge den bästa servicen? Vill du utvecklas i din roll och fördjupa dina kunskaper inom stry- och reglerteknik? Ta då chansen att söka till tjänsten som drifttekniker på Veolia!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Veolias räkning en drifttekniker inom styr- och reglerteknik.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Veolias önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Veolia. Veolias intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som drifttekniker kommer du att arbeta självständigt i den dagliga fältverksamheten. Rollen innebär praktiskt arbete i en fri och rörlig miljö. Du kommer att på egen hand ta dig ut till kund för att genomföra reperationer och underhåll av anläggningen. Uppdragen får du tilldelat dig via ett digitalt ordersystem och kan innebära felsökning och underhåll av ventilationssystem, testning av brandlarm samt övrigt underhåll av anläggningen.

Du kommer till exempel att:
 • Utföra löpande underhåll och reparationer av ventilationssystem
 • Genomföra tester av brandlarm
 • Göra rondering på anläggningar för att kontrollera eventuellt underhållsbehov
Tjänsten passar dig som är intresserad av styr- och reglerteknik och som vill ta möjligheten att i en ny miljö utvecklas i din roll som drifttekniker.

Vi söker dig som
 • Har minst 5 års erfarenhet som drifttekniker
 • Har erfarenhet av DUC
 • Har B-körkort
 • Har mycket goda tal- och skrivkunskaper i svenska
Det är meriterande om du
 • Har erfarenhet av brandskyddsanläggningar
 • Har erfarenhet från fastighetsbranschen
Som person är du driven och hungrig efter att ta dig an nya utmaningar. Du spanar ständigt efter nya problem att hugga tag i och tar gärna ett extra varv i anläggningen för att se om det finns något som behöver underhållas. Du är en fena på service och trivs med att ha mycket kundkontakt.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Malmö
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Publicerad

40 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Veolia är ett globalt företag som i Norden har 70 kontor med totalt 1000 anställda. Veolia Sverige AB arbetar med energiförsörjning, vattenbehandling och återvinningshantering, samt teknisk service i ett integrerat erbjudande gentemot industrin, kommuner och landsting, samt ägare och förvaltare av offentliga och kommersiella fastigheter.