Junior utvecklare Ruby on Rail

Framtiden · Data & IT · 1 nov

Om jobbet

Är du i början av din karriär som utvecklare och vill jobba med variernade projekt i konsultroll?

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med utveckling med fokus på Ruby och AWS. Som konsult jobbar du brett med relaterade tekniker och ramverk så som Java, PHP, Ajax, MongoDB , JSON, GitHub osv. Apparna är ofta av tyngre modell och kopplade till komplexa cloudlösningar och integrationer. Du börjar med att arbeta inhouse och blir del av ett agilt team bestående av både seniora och juniora kollegor. Med tiden kommer det bli aktuellt med uppdrag ute hos slutkund och projekt som innefattar andra mjukvarubaserade verktyg och tekniker.

För den som vill växa som utvecklare finns hos vår kund stora möjligheter!

Din profil

Som person

Du brinner för utveckling och Ruby on Rail ligger ditt hjärta allra närmst. Du är en teamplayer som trivs med och ser fördelarna med att utveckla tillsammans med andra. Vidare tror vi att du som person är passionerad, öppen och lösningsfokuserad. Du arbetar testdrivet och strukturerat enligt agil metodik.

Skallkrav
  • Relevant utbildning inom programmering /eller motsvarande erfarenhet
  • Mycket goda kunskaper i Ruby/Ruby on Rail
  • Kunskap inom AWS
  • Du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift
Meriterande

- AWS
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Kontakt

Ring Susanne Wieslander, 0723-016159

Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

1 nov

Om företaget

Vår kund är ett IT-konsultbolag som är den ledande skandinaviska leverantören av leanbaserade tjänster inom mjukvaruutveckling. Deras inriktning är mot programvaruteknik; objektorienterad metodik, webbteknik, datortelefoni och olika former av realtidssystem.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.