Ekonom deltid, 60%

KFX HR-partner · Ekonomi · 4 nov

Om jobbet

Om tjänsten

Just nu söker vi dig som har god erfarenhet av redovisning, fakturering och löpande bokföring för ett uppdrag hos vår kund, som är ett internationellt företag i Malmö. Tjänsten är på 60% förlagd på måndag, onsdag och fredagar. Det här är ett konsultuppdrag som förväntas pågå ca 6 månader med möjlig förlängning.

Arbetsuppgifter

Dina ansvarsområden blir varierande på en internationell ekonomiavdelning, du sköter den löpande bokföringen och har mycket god kunskap kring momsregler nationellt och inom EU.

Kvalifikationer

Du som söker har minst ekonomiutbildning på gymnasienivå eller motsvarande samt erfarenhet av liknande arbete. Du har mycket goda kunskaper i Officepaketet då främst Excel. Du är erfaren i något affärs- och ekonomisystem, meriterande är kunskaper i PortIT. Du är flytande i både tal och skrift på svenska och engelska samt har en god förståelse i danska. Som person är du är noggrann, självgående samt har en stor ansvarskänsla.

Övrigt

Start omgående eller så snart som möjligt.

Urval och intervjuer sker löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag! KFX HR-Partner har kollektivavtal med Unionen, vilket innebär att vi tillämpar Bemanningsavtalet för tjänstemän mellan Bemanningsföretagen och Unionen.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Kontakt

Ring Rebecka Möberg, 040-120200

Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 nov

Om företaget

KFX HR-Partner är ett auktoriserat bemanningsföretag som erbjuder en trygg och säker arbetsmiljö. Vi är måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är ett bemanningsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra resurskonsulter. Hos oss blir du sedd och vi håller kontinuerligt enskilda uppföljnings- och utvecklingssamtal.