Tillverkare inom läkemedelsindustrin, nattarbete

Om jobbet

Nu söker Personalcentralen AB tillverkare med erfarenhet från läkemedels- eller livsmedelsindustrin

Personalcentralen är ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi hjälper våra kunder med personallösningar till industri och logistikföretag i Öresundsregionen.

Personalcentralen är inte som något annat bemanningsföretag. Vi är en specialiserad aktör som tror på idén att vara extremt kompetent inom ett smalt område, framför att kunna lite om mycket. Därför arbetar vi enbart inom industri och logistik och med bara ett mål i sikte: att erbjuda våra kunder marknadens bästa kombination av personallösningar och personal. Vi drivs av en stark vilja att tänka i nya banor och har genom åren skapat ett flertal bemanningslösningar som utvecklat samarbetet med våra kunder.

Arbetsbeskrivning
Arbetsuppgifterna innebär produktion samt packning av medicinska krämer. Arbetet sker i renrumsmiljö enligt GMP (Good Manufacturing Practice). Allt arbete dokumenteras och kräver att du noggrant följer instruktioner och upprätthåller standard enligt de protokoll som tillämpas på företaget. Arbetet kan vara tungt och kräver därför även god fysik.

Arbetstiden kan variera mellan dagtid och kvällstid, men vi ser gärna att du även har möjlighet att arbeta natt.

Erfarenhet
Du som söker har god fysik och tidigare erfarenhet av produktion inom läkemedel eller livsmedel. Du bör också ha god vana av dokumentation, datorvana samt goda kunskaper i svenska, både tal och skrift. Erfarenhet av GMP är meriterande.

Personliga kvalifikationer
Som person är du noggrann, självständig och kvalitetsmedveten. Arbetet kräver en vana av att arbeta självständigt samt i grupp och du ska ha förmågan att se helheten. Du trivs med att jobba inom produktion och du har lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter.

Lön och anställningsvillkor
Lön enligt kollektivavtal och GFL.

Ansökan
Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Startdatum
Omgående

Uppdragslängd
6 månader med chans till förlängning
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Tillverkning

Mejla eller ring Lisa Åkesson, 040-93 37 00

Publicerad

39 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.