Erfaren Devops

Om jobbet

Ditt uppdrag

I devops-teamet hos hos oss arbetar du med drift, utveckling och förvaltning av nya infrastrukturplattformar åt interna och externa kunder. Du kommer att ingå i ett växande devops-team och har stora möjligheter att påverka den nya avdelningen. I ditt ansvar ingår även kontakt med nya kunder. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat att:
  • Sätta upp och konfigurera servrar/miljöer.
  • Arbeta med CD/CI samt löpande testning och automatisering av nya lösningar.
  • Release Management - tätt samarbete med utvecklingsteamet.
  • Arbeta med versionshantering, monitorering och applikationsövervakning.
  • Kontakter med- och kravställa externa hosting partners
  • Hjälpa utvecklare att sätta upp utvecklingsmiljöer
  • Planera migrering av system.
Du arbetar fritt i samråd med våra övriga konsulter. Du är högst delaktig i teknikval och förväntas vara med och bidra med att förbättra och effektivisera arbetet.

Erfarenhetskrav och önskvärda egenskaper

Till denna roll söker vi dig som är ansvarstagande, självgående och driven. Du gillar att ta dig an ny teknik, testa nya saker och är nyfiken på vad som händer inom IT-infra området. Du har en stark vilja att förbättra, effektivisera och automatisera. Du gillar att diskutera, utbyta åsikter trivs med att lära/lära ut. Formella erfarenhetskrav för rollen inkluderar:

Minst 3 års erfarenhet av IT-infrastruktur, gärna 5+ år.

Erfarenhet av att arbeta med virtualisering och molnlösningar, docker mm.

Erfarenhet av Linux, Mysql, Mongodb samt något CMT (gärna Chef, Ansibel alt. Puppet).

Utöver detta ser vi gärna att du har erfarenhet av CI/CD och TDD.

Vi är måna om att vår konsulter trivs och utvecklas. Vi har bra löneförmåner, möjligheter till vidareutbildning och regelbundna gemensamma aktiviteter. Din integritet är viktig och vi behandlar alla ansökningar med sekretess.

Hör av dig med ett personligt brev, CV och länk till ditt gitlab konto. Kön, ålder eller ursprung spelar ingen roll hos oss.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

58 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Som namnet avslöjar vi jobbar huvudsakligen med Linux eller lösningar som är baserade på öppen källkod. Örestad Linux levererar konsulter till både små aktörer och multinationella koncerner. Våra konsulter är ofta helt integrerade i organisationen. Vi håller hårt på integritet och sekretess.

Vi har under de senaste åren levererat utvecklare och Linuxkonsulter till IKEA IT, Ericsson, Tetra pak. Sony Nordic, Sony Mobile, Atea, Cygate, Axiell med flera.


Hitta hit

Malmö stad Visa på karta

Visa var