Servicetekniker i södra Sverige

Om jobbet

Pure Water Scandinavia, PWS, projekterar, konstruerar, driftsätter och servar vattenreningsanläggningar. Företaget är en snabbväxande utmanare i renvattensbranschen och är redan störst inom vattenrening till nya laboratorier och sjukhus i Sverige. Företaget är under en planerad tillväxtfas som ställer ytterligare krav på ökad närvaro på marknaden med motiverade och drivande tekniker.

Om tjänsten:
Som Servicetekniker blir du en viktig del i teamet som arbetar med att säkerställa renvatten till våra kunder i Sverige.

I rollen som servicetekniker ingår att arbeta med avtals-, och akutservice samt driftsättning inom området renvatten. I rollen ingår även merförsäljning genom att se möjligheter för kunden, föreslå förbättringar och uppdateringar av de tekniska systemen.

Placering:
Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid med placering i södra Sverige, vart du är bosatt är inte avgörande för anställning då vi har kunder runt om i hela södra Sverige. Resor med övernattning kan förekomma och i vissa fall även oregelbundna arbetstider.

Kvalifikationer:
Du ska minst ha teknisk utbildning. Meriterande är kunskaper och professionell erfarenhet inom området styr & regler, VVS samt el. Du måste ha minst B-körkort för att kunna ta dig till våra kunder.

Arbete med driftsättning och felsökning av våra produkter utförs ibland med dator som verktyg varav datorvana är nödvändig.

Personliga egenskaper:
För att lyckas i rollen är det viktigt att vara självgående och noggrann, strukturerad, stresstålig samt ha en god administrativ förmåga.

Vi lägger stor vikt vid social kompetens då arbetet oftast utförs ute hos kund och även i samarbete med kollegor.

Vi erbjuder:
På Pure Water Scandinavia är samtliga medarbetare betydelsefulla för att vi skall nå våra mål och driva verksamheten framåt. Ambitionen är att de som arbetar här ska vidareutvecklas och känna delaktighet.

Känner du igen dig i denna beskrivning så är du varmt välkommen till ett härligt gäng av erfarna och glada medarbetare i blandade åldrar spridda på flera orter i landet.

Kontakt:
Då urvalsprocessen sker löpande är det viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Är du intresserad av tjänsten, maila då ditt CV och personligt brev till lotta.stenberg@purewater.se.

För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Lotta Stenberg på tel. 023 79 79 90

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Kontakt

Mejla eller ring Lotta Stenberg, 023797990

Publicerad

55 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 okt

Om företaget

Pure Water Scandinavia, PWS, projekterar, konstruerar, driftsätter och servar vattenreningsanläggningar. Företaget är en snabbväxande utmanare i renvattensbranschen och är redan störst inom vattenrening till nya laboratorier och sjukhus i Sverige.


Hitta hit

Malmö stad Visa på karta

Visa var