Arbeta med tekniska system på E.ON Elnät!

Om jobbet

Har du nyligen avslutat en teknisk utbildning och vill nu få chans att utvecklas som dokumentationsingenjör på E.ON Elnät i Malmö? Vill du arbeta i en bred roll där du själv får vara med och driva arbetet framåt? Vi letar nu efter en person som vill visa framfötterna och bli en del av ett team som arbetar mycket med E.ON Elnäts driftsystem och GIS-verktyg. Sök tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för E.ON Elnäts räkning en dokumentationsingenjör.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och E.ON Elnäts önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos E.ON Elnät. E.ON Elnäts intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som dokumentationsingenjör kommer du arbeta med i en bred roll. Du arbetar mycket i E.ON Elnäts GIS-verktyg och i deras driftsystem.

Du kommer till exempel att:
 • Driftsätta stationer och få fjärrutrustningen att fungera
 • Felsöka och göra beräkningar på mätvärden
 • Föra in data i systemen
 • Arbeta i driftsystemet och se till att de bilder som finns på nätet fungerar som de ska
 • Utföra mindre programeringsjobb
 • Arbeta med teknisk dokumentation
Tjänsten passar dig som vill komma in och lära dig en roll från grunden där du på sikt får möjlighet att utvecklas och ta egna mindre projekt.

Vi söker dig som
 • Har en teknisk utbildning
 • Vill inrikta sig mot att bli dokumentationsingenjör.
 • Är flytande i det svenska språket
 • Har goda kunskaper i engelska
Det är meriterande om du
 • Har körkort
 • Har kunskaper inom elkraft och om hur elnätet fungerar
 • Har tidigare erfarenhet från liknande arbete
Som person är du tekniskt kunnig och hungrig på att lära dig nya saker. Du har en god samarbetsförmåga och tycker om att arbeta tillsammans med dina kollegor. För att få arbetet att gå framåt tar du gärna egna initiativ och ser vad som behöver göras. Du tycker inte om att sitta sysslolös utan letar då själv upp egna arbetsuppgifter, du är därför självgående i ditt arbete.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid 6 månader med chans till förlängning
 • Placering: Malmö
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör
Publicerad

1 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

E.ON är verksamma inom hela den nordiska marknaden och levererar samt producerar energi i form av el, gas, värme m.m. till cirka en miljon kunder. E.ON Elnät är en del av E.ON-koncernen och har sitt huvudkontor i Malmö.