TEKNISK SÄLJARE / INGENJÖR INOM ELEKTRONIK TILL MALMÖ

JobBusters · Teknik & Ingenjör · Sista dagen!

Om jobbet

Arbetsuppgifter

Som teknisk säljare har du en utmanande roll med hela Sverige som arbetsplats. Din produktportfölj består av både företagets egenutvecklade produkter men även produkter från andra företag inom branschen. Produktportföljen består bl.a. av elektriska motorer, frekvensomriktare och kullager. Cirka tre dagar i veckan kommer du att arbeta med utesälj runtom i Sverige, resten av tiden spenderas på kontoret i Malmö för nykundsbearbetning. Företaget har höga mål gällande omsättningen och letar nu efter en säljare som vill vara med och bidra till detta!

Företagspresentation

Vår kund är ett familjärt bolag med lång och gedigen erfarenhet. Företaget har en komplett produktkedja med utveckling, produktion och försäljning inom elektriska motorer. De har en egen utvecklingsavdelning där de utvecklar egna produkter men stor del av arbetet består av utveckling på uppdrag av kunder. Utöver försäljning av de egen-utvecklade produkterna äger de även försäljningsrättigheter för andra elmotor- och växelfabrikat. Kontoret är placerat i Malmö.

Kvalifikationer
  • Du har en teknisk utbildning, gärna med inriktning elektronik.
  • Du har ett stort teknikintresse samt några års erfarenhet inom elektronik.
  • Vi ser gärna att du har en ingenjörsbakgrund.
  • Du talar och skriver svenska och engelska.
  • Du innehar B-körkort.
  • Det är meriterande om du kan tyska.
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med försäljning.
Personliga egenskaper

För att skapa ett förtroende hos kunderna är ditt tekniska intresse och din kunskap inom elektronik avgörande. Utöver detta behöver du ha ett starkt driv för att lyckas i din roll som säljare. Vidare ser vi att du som söker har en god social kompetens för att kunna skapa långsiktiga relationer.

Vad vår kund kan erbjuda

Vår kund är ett familjärt företag med korta beslutsvägar där du får vara delaktig i hög grad och där du har mycket att säga till om. De erbjuder även medarbetarna att gå utbildningar för att utvecklas inom området.

Lön

Fast lön och rörlig del. Enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid. Tillsvidare med start omgående eller enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Therese Åsberg, 040-66 900 34

Publicerad

61 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

JobBusters är ett växande personaluthyrnings- och rekryteringsföretag med lång erfarenhet. Vi samarbetar idag med allt ifrån stora globala bolag till mindre lokala företag. Vår målsättning är att hitta kundens drömkandidat och kandidatens drömjobb!


Hitta hit

Malmö stad Visa på karta

Visa var