Vi söker nu studenter som vill arbeta extra inom lager och terminal

Om jobbet

Om tjänsten

Inför en spännande höst söker vi nu dig som är intresserad av att arbeta extra som lager och terminalarbetare.

För att vara aktuell för detta extrajobb är det ett krav att du har studerar eller en annan huvudsaklig sysselsättning. Med annan huvudsaklig sysselsättning menas t.ex. att du har eget företag eller att du har en deltidsanställning på minst 50 %. Observera att sökande som inte uppfyller detta krav ej behandlas.

Vi ser helst att du kan arbeta 2-3 gånger i veckan.
Arbetstiderna varierar men är främst belagda på eftermiddagar och kvällar, måndag till fredag.
Du kommer att bli anställd av Arena Personal och arbeta som uthyrd medarbetare till våra kunder i Malmo med omnejd.

Din profil
  • Bor i Malmö med omnejd och kan rycka in med kort varsel
  • God fysik och uthållighet
  • Ansvarsfull
  • Truckkort samt tidigare erfarenhet av arbete på lager och terminal är meriterande.
Stämmer denna beskrivning in på dig är du välkommen med din ansökan snarast. Söker gör du via vår hemsida: www.arenapersonal.com
Intervjuer kommer att ske löpande och vår ambition är att tillsätta tjänsten omgående. Eventuella frågor om tjänsten besvaras Johan Nordberg 040-627 95 90

Vi erbjuder

Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens.
Du har nära kontakt med din personalansvarige som stöttar dig och fungerar som ditt bollplank för att du ska lyckas i dina uppdrag. För oss är det viktigt att du trivs och mår bra. Självklart har vi som auktoriserat bemanningsföretag kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet.
Vi värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Det skapar trivsel och kvalitet för våra kunder och dig som anställd.
Vi erbjuder tjänster inom olika områden och på olika nivåer. Hos oss har du chans att utvecklas genom varierande typer av uppdrag hos våra kunder. Du får flexibla arbetsförhållanden och -tider. Som extern medarbetare har du möjlighet att lära känna olika arbetsgivare och medarbetare, se nya arbetssätt och processer, arbeta i flera system och därmed bredda din kompetens och samla erfarenhet. Du får även viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp längre fram i din karriär. Samtidigt står vi bakom dig och ger stöd när det är nödvändigt! Många av våra medarbetare får anställning hos våra kunder efter genomfört uppdrag.

Ansökan

Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på "ansök här" eller "ansök via extern webbplats".
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på "Sök jobbet" och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
10
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Kontakt

Ring Johan Nordberg, 0735-179038

Publicerad

62 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Vi försöker hitta uppdrag som passar dig som medarbetare så att du hela tiden utvecklas för då vet vi att du trivs och gör ett bra jobb! Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare. Våra personalansvariga arbetar från början till slut med kunder och medarbetare i hela bemanningsprocessen vilket gör att vi har en nära kontakt och vet vad som är på gång och aktuellt för dig för tillfället.