Studerande utvecklare till candatia!

Academic Work · Data & IT · 18 dec

Om jobbet

Studerar du och är programmeringsintresserad samt vill ha ett givande och spännande extrajobb har vi kanske rätt utmaning för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Candatias räkning dig som studerar inom IT och vill arbeta extra med .NET-utveckling av Microsofts Office-paket. Candatia erbjuder utbildning samt utvecklingstjänster inom framförallt Micrsoft produktoportfölj och skapar genom nära samarbete med sina kunder, effektiva utbildningsinsatser samt skräddarsydda mallar inom Word, Excel och PowerPoint.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Candatias önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

Arbetsuppgifter

Som utvecklare kommer du arbeta i ett team om 5 medlemmar med att utveckla bland annat kundunika Office-mallar i löpande kundprojekt. Candatia arbetar med några av regionens mest välkända företag och utmaningen är att fånga in kundens behov och att omsätta detta i lättförståeliga och visuellt pedagogiska verktyg. Candatia arbetar primärt med Office-verktygen Word, Excel och PowerPoint och framförallt i utvecklingsmiljön/språket VBA vilket är ett tillägg till klassisk Visual Basic-kod. Man har påbörjat skiftet till .NET och vill därför utöka med en person med starkt intresse och kunskap inom denna utvecklingsmiljö. Du kommer att få kontinuerligt stöd av mer seniora kollegor för att komma igång och börja leverera.

Tjänsten passar dig som vill arbeta med intressant applikationsutveckling och brinner för att göra snygga och effektiva lösningar.

Vi söker dig som

Vi söker dig som studerar på högskola eller universitet, gärna med inriktning mjukvaruutveckling med minst 3 terminer kvar på dina studier. Ett krav är att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med utveckling i .NET. Du skall även ha väldigt goda kunskaper i Microsoft Office paket såsom Word, Powerpoint och Excel. Svenska i tal och skrift är ett krav, likaså att du kan arbeta minst 1-2 dagar/vecka.
  • .NET
  • Erfaren användare av Office paketet
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med VB/VBA utveckling.

Som person är du strukturerad och ordningsam. Du hjälper till där det behövs och tar gärna initiativ till att förbättra befintliga lösningar.

Övrig information
  • Start: Enligt ök.
  • Omfattning: 1-2 dagar/vecka
  • Placering: Malmö
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.