Spontanansökan, praktik eller examensarbete på Miljöförvaltningen

Om jobbet

Spontanansökan, praktik eller examensarbete på Miljöförvaltningen. Skriv ett personligt brev och berätta vad du är intresserad av. Ange tydligt i rubiken om det är en spontanansökan, intresserad av praktik eller att skriva ett examensarbete. När det gäller praktik och examensarbete är det viktigt att du kommer med egna förslag och ideér om vad du kan tänka dig att vilja göra hos oss alternativt att skriva om. Vi arbetar med löpande urval. Detta är inget egentligt arbete utan enbart för dem som är intresserade av tillfälligt jobb, t ex sommarjobb, praktik eller examensarbete.

Kvalifikationer

Denna annons är enbart avseeda för dem som är intresserade av spontanansökan, t ex sommarjobb, praktikplats eller examensarbete. För att kunna ge så god service som möjligt ser vi gärna att du sänder in din ansökan digitalt.
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Malmö stad, 040-34 20 15

Publicerad

45 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med att påverka? Frisk luft och rent vatten, bra mat, hälsosamma bostäder och en hållbar stad. Miljöförvaltningen har ett stort verksamhetsområde med en gemensam nämnare: miljön i Malmö. Genom tillsyn och kontroll av allt från livsmedelshantering och vatten, till luftföroreningar, buller och miljöfarlig verksamhet, arbetar vi för att förhindra skador på människors hälsa och på miljön. Vi tillvaratar också miljöintressena i samhällsplaneringen och driver arbetet för hållbar utveckling i kommunen. Vi svarar dessutom för konsumentvägledning, energirådgivning och budget- och hyresrådgivning. Miljöförvaltningen har 160 medarbetare.