Praktiskt lagd arbetsledare till specialist inom infrastruktur!

Om jobbet

Är du intresserad av att arbeta hos en ledande aktör inom drift och underhåll av Sveriges infrastruktur? Är du en person som trivs med att arbeta praktiskt och att vara ute i fält så kan detta vara tjänsten för dig! Academic Work söker nu en arbetsledare till Svevia där du kommer ingå i divisionen för anläggning och arbeta med projekt kopplade till mark, väg och anläggning. Här kommer du att vara på plats vid projekten och organisera för att arbetet ska fortgå utifrån planering. Ta chansen redan idag och få en utmanande vardag hos en nationellt ledande aktör!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Svevias räkning en arbetsledare. Behovet har uppstått då Svevia befinner sig i en expansiv fas och därmed söker fler arbetsledare.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Svevias önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Svevia. Svevias intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som arbetsledare kommer du ingå i divisionen för anläggning och delta i olika projekt inom mark, väg och anläggning. Omfattningen av projekten varierar och du kommer delta i både korta och små, samt stora och långa projekt. I rollen som arbetsledare är du ute på plats vid projekten och har ett övergripande ansvar för att den planering som produktionschef och projektchef lägger fram följs.

Du kommer till exempel att:
 • Befinna dig på plats vid projekten och ansvara för att planeringen följs. Rent konkret kan det innebära att du ser till att rätt verktyg är tillgängliga, att bränsle finns till maskiner eller att rätt grus finns på plats
 • Lösa problem som uppstår på plats vid projekten under dagarna
 • Organisera samt fördela arbetet över gruppen som är på plats
 • Ha kontakt med både interna och externa parter kring projekten
 • Ta fram underlag för dokumentation av exempelvis material- eller tidsåtgång
Tjänsten passar dig som trivs i en ansvarsfull och ledande roll. Du trivs även med att vara på plats vid projekten oavsett väder och tvekar samtidigt inte på att hugga i där det behövs för att på så sätt driva projektet framåt. I rollen finns goda möjligheter till att på sikt få ta större ansvar kring projekten.

Vi söker dig som
 • Är högskoleingenjör eller har en kvalificerad yrkesutbildning inom mark, väg, vatten, bygg eller liknande. Saknar du relevant utbildningsbakgrund men har branschrelaterad erfarenhet är även det av intresse
 • Du har någon typ av arbetslivserfarenhet sedan tidigare, och har varit ute och sett hur arbetslivet fungerar
 • Du har körkort samt tillgång till egen bil
 • God förståelse för det svenska språket då all kommunikation på plats vid projekten sker på svenska
Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare.

Som person tar du stort ansvar samt identifierar snabbt vad som behöver göras och genomför därefter aktiviteter som ligger i linje med det mål projektet har. Du planerar och organiserar effektivt i ditt arbete samtidigt som du är noggrann och har ett öga för detaljer då du exempelvis ser till att alla kvalitetsstandarder för arbetet följs. Uppstår problem under arbetets gång anpassar du dig snabbt till de nya förutsättningarna och driver på så sätt arbetet vidare. Som person arbetar du även bra med andra runt omkring. Du lyssnar, kommunicerar samt löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

Övrig information
 • Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid.
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Södra Sverige (beroende av projektens placering)
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Publicerad

33 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

Svevia är ett företag som specialiserar sig på att bland annat bygga och sköta om vägar och infrastruktur. Nationellt sett är Svevia ledande inom drift och underhåll av Sveriges infrastruktur. Svevia är även ett företag som arbetar med ett stort fokus på att utveckla samt erbjuda hållbara lösningar utifrån bland annat miljöhänsyn. Läs mer på Svevias hemsida.