Regionchef Malmö

Om jobbet

ELU etablerar sig i Malmö och söker en regionchef!

ELU är en av landets ledande teknikkonsulter med spetskompetens inom verksamhetsområdena bygg, anläggning, och geoteknik. I närmare 50 år har vi genom engagemang, tillförlitlighet och kreativitet bidragit till Sveriges samhällsutveckling. Med 200 medarbetare och kontor i Stockholm, Göteborg och Helsingborg/Malmö driver vi branschens utveckling inom ett flertal teknikområden där 3D-projektering, FEM-beräkningar och BIM är speciellt aktuella.

Uppdraget

Du får möjligheten att bli en del av en av landets främsta bygg- och anläggningskonstruktörer. Du kommer in i en expansiv fas, och med stöd från övriga kontor i Stockholm och Göteborg blir du en nyckelspelare i arbetet att bygga upp och utveckla ELUs verksamhet i södra Sverige.

Som regionchef har du det strategiska och operativa ansvaret för att leda och driva kontoret i Malmö samt för rekrytering och utveckling av personal. Rollen som regionchef är affärsinriktad och med ditt etablerade nätverk vårdar du dina befintliga kundrelationer samt skapar nya inom regionen. Du arbetar aktivt för att ta hem nya uppdrag tillsammans med uppdragsledarna, och tack vare ett starkt samarbete med kontoren i Stockholm och Göteborg finns kapaciteten att anta riktigt stora projekt.

Möten med kunder, tekniska diskussioner, förhandlingar och anbudsarbete är en naturlig del av din roll. Du är företagets ombud i uppdrag samt leder kontraktsgenomgångar. Därtill har du budget- och resultatansvar för kontoret. Som regionchef är du medlem i ledningsgruppen och du rapporterar till VD. Resor ingår i tjänsten och uppskattas till 4-5 dagar per månad.

Vem är du?

Vi söker dig med minst 5 års erfarenhet som uppdragsledare inom anläggning och/eller huskonstruktion och med erfarenhet som avdelningschef eller gruppchef med personalansvar. Du är van att upprätthålla och bygga nya affärsrelationer och är välbekant med konsultbranschen. Du har ett affärsorienterat sätt och en vilja att driva ELUs utveckling i regionen vidare.

I grunden tror vi att du har en högskoleutbildning inom samhällsbyggnad, väg och vatten eller motsvarande.
Du har erfarenhet av anbudsarbete, avtal och förhandlingar samt en vana att leda projekt med tekniskt och ekonomiskt ansvar. Med ditt tydliga och engagerande ledarskap säkrar du kompetensutvecklingen hos medarbetarna.

På ELU värdesätter vi tekniskt kunnande, ingenjörskonst och engagemang. Om du därtill har ett sinne för struktur och ordning, samt har ett prestigelöst och samarbetsvilligt förhållningssätt tror vi att du kan trivas bra hos oss.

Läs gärna mer om ELU på www.elu.se.

Intresserad?
Har du frågor om tjänsten kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Stina Nord 073 654 52 57 och Fredrika Schartau 070 510 71 30. Intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 nov

Om företaget