Vi söker fler ambitiösa säljare på heltid!

Om jobbet

Storm Group är et av Nordens största dialogbaserade försäljningsföretag. Med uppdragsgivare i branscher som t.ex. NGO/Fundraising och energi är Storm Group den professionella aktören inom Field-, Tele- och Digital Marketing. Storm Group är i stark tillväxt och vi har idag ca. 170 medarbetare i Sverige, Danmark, Norge och Finland. Sedan vi startade 2007 har vi stabilt ökat vår försäljning och idag levererar vi årligen över 120.000 nya avtal/medlemskap till våra samarbetspartners.

Storm Group växer och vi söker därför fler heltidsäljare till våra avdelningar i Malmö, Göteborg och Jönköping. Vi är på jakt efter dig som har ett sabbatsår och vill starta din karriär inom försäljning, eller som vill vidare i din säljkarriär.

Som medarbetare hos oss arbetar du som representant för en av våra välkända uppdragsgivare innanför energi, telefoni eller välgörenhet. Ditt arbete går ut på att möta privatpersoner på bokade platser t.ex. i köpcentrum eller matvarubutiker där du värvar eller säljer för vår uppdragsgivare.
Du kommer vara en del av ett energifyllt och ambitiöst team med ledning och stöttning av en ledare. För att säkerställa att du är redo för direktförsäljning inleder vi anställningen med en utbildning med allt från säljpsykologi, kommunikationsträning till olika säljtekniker. Genom vårt utbildningsprogram har du möjlighet att utvecklas oberoende om du är en ny eller erfaren säljare.

Som medarbetare i Storm Group erbjuder vi dig:
  • En plats i ett växande och ungt företag med stora karriärmöjligheter
  • En varierande, social och rolig vardag med härliga kollegor
  • En attraktiv lön bestående av en bas, provision utan tak samt bonus för dem som uppnår sina mål
  • Kompetensutveckling och stöttning
För att trivas och lyckas i jobbet och i företaget söker vi dig som är:
  • Utåtriktad, driven och inte rädd för att prata med främmande människor
  • Motiveras av resultat
  • Har intresse för försäljning och vill lära dig mer om det
  • Vätalig och kommunicerar bra på svenska
Tjänsten är på heltid med arbetstid måndag till fredag kl. 9-17 med möjlighet att jobba helger om man önskar.

Låter detta som något för dig? Då önskar vi verkligen att du hör ifrån dig! Ansök med ett CV och personligt brev och markera ansökan med heltidsäljare samt till vilken stad du søker. Ansökan kan skickas till alex@stormgroup.net. Om du har några frågor är du välkommen att höra av dig på tel 046927926. Eftersom rekryteringen sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan snarast möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
5
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget


Hitta hit

Malmö stad Visa på karta

Visa var
Hemsida
http://