Senior Systemutvecklare

KFX HR-partner · Data & IT · 15 dec

Om jobbet

Om tjänsten

Vi söker dig som har arbetat med systemutveckling under många år och nu letar efter en ny utmaning. Är du kundfokuserad och brinner för att skapa den bästa lösningen för kunden? Då är du kanske vår nya medarbetare, vi söker nu för vår kunds räkning en senior systemutvecklare som ska jobba i centrala Malmö.

Arbetsuppgifter

Som senior systemutvecklare hos vår kund ingår du i ett team och arbetar tätt tillsammans med projektledare och lösningsarkitekter där du ansvarar för funktionell design och förklarar systemens flöden och processer för kunden. Du arbetar aktivt fram lösningsförslag med mervärde och affärsnytta med kunden i fokus, du arbetar därmed i en problemlösande och rådgivande roll gentemot våra kunder. Du kommer att bli delaktig i alla delar av utvecklingsprocessen och du tar naturligtvis stort ansvar för ditt eget lärande och utveckling.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad inom data- och/eller systemvetenskap, annan relevant utbildning eller motsvarande erfarenheter. Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet av systemutveckling, har mycket goda kunskaper i .NET/C# samt har en stor vana att arbeta med webb.

Vi söker dig som inspireras och sporras av att få ta dig an nya tekniker och som blir genuint glad och tillfreds över vetskapen och att kunna bidra till en stor skillnad för kunden. Du har alltid kunden i fokus och är därmed både lyhörd och kommunikativ kring dennes önskemål och behov. Att du är initiativrik och öppen med dina tankar och idéer ser vi som en självklarhet. Du trivs att arbeta i projektform och är teamorienterad. Som person är du kreativ, analytisk och resultatfokuserad.

Du har mycket goda kunskaper i Officepaketet samt talat både svenska och engelska flytande, det är meriterade med ytterligare ett språk.

Övrigt

Vi erbjuder dig en intressant tjänst på ett spännande företag där den dagliga arbetsmiljön kännetecknas av nära samarbeten med kunder och kollegor och spännande utmaningar, på en dynamisk arbetsplats i centrala Malmö. Tjänsten rekryteras i samarbete med KFX HR-partner. KFX HR-partner är ett företag som verkar inom bemanning, rekrytering och entreprenad. Vi frågor kontakta rekryteringskonsult Rebecka Möberg på 040-120200.

Välkommen in med din ansökan redan idag! Vi tillämpar löpande urval.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Ring Rebecka Möberg, 040-120200

Publicerad

53 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 dec

Om företaget

Tjänsten är en rekrytering direkt till vår kund som är ett IT konsultbolag som har levererat kundnära IT-lösningar präglade av helhets-, framtids- och mervärdestänk sedan 2005.