Junior eller Senior Systemutvecklare

Sindas · Data & IT · 26 aug

Om jobbet

Om tjänsten

Vi på Sindas är inne i expansiv fas och behöver stärka upp med ytterligare en driven systemutvecklare. Vår affärsidé är att skapa smarta systemlösningar och lönsamma affärer. Vi utvecklar affärssystem för fackhandel och planeringssystem för trafikföretag i nära samarbete med branschen. Med stort engagemang och kunnande anpassar vi systemen efter våra kunders behov.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en junior eller senior systemutvecklare som brinner för att skapa lönsamma affärer för våra kunder. Du kommer att arbeta i projektform med fyra andra systemutvecklare i teamet. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta systemutveckling och systemering och du kommer att arbeta med båda våra stora produkter Kassanova och Klartext. I rollen förekommer även support och utbildningar mot slutkund.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är nyutexad eller har ett par års erfarenhet av liknade arbetsuppgifter samt utbildning som systemvetare eller annan likvärdig utbildning. Du brinner för systemutveckling och har goda kunskaper i utveckling av C#. Vi ser även att du har kunskaper inom .NET-plattformen (VB.NET, ASP.NET och Visual Studio) och Microsoft SQL-databaser.

Vidare behärskar du svenska och engelska i både tal och skrift.

Du är en person som trivs att arbeta teamorienterat men kan även arbeta självständigt. Som person är du lyhörd, kreativ och driven. För att lyckas som systemutvecklare hos oss har du en framåtanda, stor ansvarskänsla och drivs av att göra skillnad för våra kunder. Det är även viktigt att du trivs med viss kundkontakt, då du supporterar våra kunder samt utbildar dem i våra produkter.

Övrigt

Vi erbjuder dig ett intressant jobb på ett spännande företag som är inne i en expansiv fas. Den dagliga arbetsmiljön kännetecknas av nära samarbeten med kunder och kollegor och spännande utmaningar. Tjänsten rekryteras i samarbete med KFX HR-partner. KFX HR-partner är ett företag som verkar inom bemanning, rekrytering och entreprenad. Vi frågor kontakta rekryteringskonsult Rebecka Möberg på 040-120200.

Välkommen in med din ansökan redan idag! Vi tillämpar löpande urval.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Ring Rebecka Möberg, 040-120200

Publicerad

57 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 aug

Om företaget

Sindas startade sin verksamhet 1988 med att utveckla fackhandelsystem åt färgbranschen i nära samarbete med IBM. Året efter lanserades Kassanova Handelsystem som idag är ett av de marknadsledande affärssystemen inom Järn, Bygg, Färg, Hobby och i övrig fackhandel.
År 2002 utökade vi verksamheten med produkten Klartext Bussbokning som är det marknadsledande planeringssystemet för bussbolag som bedriver beställningstrafik, skoltrafik och linjetrafik.