Elmontör sökes

Om jobbet

Randstad söker elmontörer till kund i Lund. Uppdraget är tänkt att starta omgående. Arbetstider är dagtid måndag till fredag.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med att bygga elskåp. Det är montering efter ritningar och till viss del mekaniskt arbete i form av att bocka kopparskenor mm. Enklare PLC-programmering kan förekomma vid testning av maskinerna.

Din bakgrund

Vi söker dig som har gymnasieutbildning med inriktning mot el/automation, styr/regler eller liknande. Det är ett krav att du har arbetat med att bygga elskåp/paneler eller ställverk, samt kan det vara en fördel om du har viss erfarenhet av PLC. Du måste kunna läsa elschema och ritningar. Vi ser gärna att du har körkort och truckkort. Svenska och engelska är ett krav.

Dina egenskaper

Som person är du noggrann, tar ditt arbete på allvar, tycker om ordning och reda och tar ansvar för att ditt arbete blir rätt och bra utfört. För en ambulerande tjänst krävs flexibilitet och öppenhet för att du ska trivas i din roll. Det krävs att du kan börja arbeta omgående.

Ansökningsprocess

Start för uppdraget är så snart som möjligt. Intervjuer kommer att hållas löpande. Välkommen med din ansökan redan idag.
Jobbfakta
Ort
Lund
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Industri & Anläggning
Underkategori
Elektriker
Montör
Kontakt

Mejla Randstad AB

Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 dec

Om företaget

Med över 600 000 anställda i fler än 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi växer stadigt på den svenska marknaden med många spännande karriärmöjligheter för den engagerade och kvalitetsmedvetna medarbetaren.

Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att skaffa bred erfarenhet och arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt. Söker du en arbetsplats som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas som konsult på Randstad.