Student sökes för extrajobb som lagerarbetare på IT-företag i Lund!

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du student på minst 50% och vill ha ett meriterande extrajobb? Kan du arbeta minst två dagar/vecka mellan kl 7-16? Då har vi ett jobb för dig!
Vi söker just nu studenter för jobb som produktionspersonal på ett globalt IT-företag i Lund. Du kommer i tjänsten att arbeta extra på företagets produktionsavdelning.

Arbetsuppgifterna består bland annat av;
  • kvalitetstestning av företagets elektronikprodukter
  • enklare monteringsarbete
  • paketering av produkterna
Arbetstiderna är måndag-fredag kl 07.00-16.00. Vi arbetar både med schemaläggning vecka för vecka, och med att du kontaktas med kort varsel vid exempelvis sjukfrånvaro. För att vara aktuell måste du kunna arbeta minst 2 dagar/vecka under terminerna, men också vara flexibel och kunna jobba extra med kort varsel.

Arbetet inleds med en introduktion på 10 arbetsdagar under en 3-veckors period. Vi söker dig som vill ha ett långsiktigt extraarbete och har möjlighet att starta introduktionen omgående. I tjänsten har du en timlön på 123 kr/h + semesterersättning på 13%.

Du kommer att vara anställd som konsult via StudentConsulting men uthyrd till vårt kundföretag.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker nu dig som är studerande idag och har minst 1,5 år kvar på dina studier. Du bör kunna jobba minst 2 dagar i veckan. Om du har erfarenhet av liknande arbete sedan innan är det meriterande, men inget krav. Vi ser att du som person är noggrann, strukturerad och självständig i ditt arbete. Om du har ett tekniskt intresse är även det meriterande. Är du den vi söker? Sök då tjänsten redan idag via www.studentconsulting.se. Vi arbetar löpande med urval och intervjuer och tjänsten ska tillsättas så snart vi hittar rätt person.
Jobbfakta
Ort
Lund
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!