Frontendutvecklare till spännande IT-byrå

Framtiden · Data & IT · 21 dec

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

I rollen som systemutvecklare kommer du få möjlighet att utveckla webblösningar till olika kunder. Du kommer att arbeta både backend och frontend, främst i C# och .Net. Som utvecklare hos vår kund kommer du att arbeta både in house och ute hos kunderna. Vi söker dig som vill arbeta i kundintensiva projekt och där webbutveckling blandas med bland annat systemvård, stand-ups och kundmöten.
Som utvecklare arbetar du främst självständigt och du får en omväxlande roll. Det finns stora möjligheter för kompetensutveckling och utrymme för att bygga sin egen roll.

Din profil

Vi söker dig som tycker om att arbeta i ett ödmjukt team där alla delar med sig av sina erfarenheter. Du har ett stort engagemang för utveckling och vi ser gärna att du har egna fritidsprojekt. Du har en stark servicekänsla och gör alltid ditt yttersta för att lösa kundens problem. Som person är du lätt att samarbeta med och du har en god social kompetens.

Krav:
- Utbildning mot exempelvis systemvetenskap, datateknik alternativt likvärdig utbildning.

Meriterande:
- Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Villkor

Arbetstider: Kontorstider, med möjlighet till flex.
Omfattning: Heltid.
Ort: Lund
Start: Enligt överenskommelse men gärna så snart som möjligt.
Urval: Urval kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut!
Jobbfakta
Ort
Lund
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Kontakt

Ring Helena Feldt, 0723187900

Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Vår kund beskriver sig som en nytänkande IT-byrå i en konservativ bransch. De arbetar med att bygga webblösningar till företag i hela Sverige och har innovativa, flexibla processer för att garantera projekt i världsklass med full spårbarhet. IT-byrån har blandade kunder, allt från stora internationella bolag, finansbolag till mindre företag.
Vår kund erbjuder en omväxlande roll med stora möjligheter till kompetensutveckling och certifieringar. Arbetsplatsen genomsyras av värme och stort fokus på en bra teamkänsla. En viktig del i vår kunds företagskultur och affärsmodell är ett aktivt miljöengagemang. De för ett långsiktigt miljöarbete på arbetsplatsen och sponsrar lokala miljöprojekt. För varje 1000e arbetade timme köper de en hektar regnskog.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.