Är du vår nya stjärna inom försäljning?

Om jobbet

Jobbeskrivning

Uniflex söker nu flera drivna och ansvarsfulla försäljare på telefon till vår uthyrningsverksamhet. Uppdraget är hos vår kund i Lund. Du kommer att arbeta som säljare där du kommunicerar med privatpersoner via telefon, kalla samtal. Det kommer även innebära administrativa uppgifter i form av att man ska logga och dokumentera sina samtal.
Arbetet inleds med en utbildning inom försäljning, kundhantering, företagets produkter och tjänster.

Kvalifikationskrav:
  • Behärskar svenska flytande i tal och skrift.
  • Kunskap i engelska i tal och skrift är önskvärt
  • Datakunskap: Du är en van dataanvändare, och kan navigera i windowsmiljö, du har grundläggande kunskaper om teknik och internet.
  • Telefonvana är meriterande
Provanställning i 6 månader tillämpas som senare övergår till tillsvidare.
Dina arbetstider är fasta från måndag - fredag.
Som ambulerande konsult har du en fast garantilön och provision, vilket ger dig stora möjligheter att påverkar din inkomst.

Stämmer detta överens på dig och dina egenskaper så har du här en fantastisk möjlighet att komma till en händelserik och positivt laddad arbetsplats med likasinnade personer.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som:
  • Du ser positivt på försäljning
  • Du är en utåtriktad person med mycket driv samt är öppen för utmaningar
  • Vi ser gärna att du är envis och har förmågan att vända någonting negativt till positivt
  • Erfarenhet av arbete med elavtal är meriterande
  • Du vill arbeta i ett team som präglas av framgång
  • Du är tävlingsinriktad
Vidare är du pålitlig, ansvarsfull och van vid att arbeta självständigt. Vi söker dig som är en tävlingsmänniska som också drivs av att uppnå dina mål och alltid prestera bra resultat.

Vänligen sök tjänsten via www.uniflex.se. Intervjuer sker löpande, ansök redan idag!
Jobbfakta
Ort
Lund
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.