Vi söker Skånes bästa säljare för direktrekrytering till Köpenhamn

Om jobbet

Jobbeskrivning

Vi rekryterar nu till ett av Världens största företag de bästa säljarna i regionen.
Du kommer att jobba i Köpenhamn, i nya fräscha lokaler nära Kastrup.
Du kommer att arbeta med B2B försäljning mot befintliga kunder.
Attraktiva fasta löner med viss provisionsdel.

Du kommer att arbeta med trevliga arbetskamrater på en arbetsplats med Nordisk inriktning.

För tjänsterna krävs tidigare erfarenhet av försäljning/kundservice, god datorvana, flytande i svenska och god engelska.

Du kommer att jobba med både inkommande och utgående samtal för att anpassa dina kunders lösningar inom digital marknadsföring. Du vägleder kunderna och förbättrar deras kampanjer genom rådgivning och merförsäljning via telefon.

Har du erfarenhet av försäljning inom telecom, media m.m är det väldigt meriterande.
Det är även meriterande av att ha arbetat med Google adwords

Personliga egenskaper

Som person är du proaktiv och driven, intresserad av IT och gillar utmaningar. Du har ett genuint intresse för kundservice och försäljning och ett lösningsorienterat tänk.

Då vi arbetar med löpande urval är du välkommen med din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Ort
Lund
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
4
Yrkesområde
Försäljning
Kontakt

Mejla Michelle Danielsson

Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 dec

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.