OVK-besiktningsman

Om jobbet

OVKservice Syd AB är ett etablerat företag inom ventilationskontroll, service och ventilationsrengöring. Våra kunder är alltifrån privatpersoner till stora fastighetsägare, kommuner och rederier. Företaget med säte i Löddeköpinge grundades 1996 och drivs sedan 2011 av andra generationen i familjen Gyllander.

Vi expanderar kontinuerligt och söker just nu förstärkning inom området ventilationskontroll där vi har behov av en riksbehörig OVK besiktningsman, gärna med flera års erfarenhet. Personen vi söker kommer utföra såväl besiktningarna som att ombesörja det administrativa arbetet inför och efter varje besiktning.

Personliga egenskaper:
  • Du är certifierad sakkunnig funktionskontrollant av ventilationssystem (OVK), behörighet K, gärna med flera års erfarenhet.
  • Som person är du självständig och har alltid kundens behov i fokus. Du värnar om att leverera hög kvalitet och tar ansvar för dina uppdrag från start till slut.
  • Du har datorvana med Office kunskaper.
  • Du innehar B-körkort.
Du välkomnas till en arbetsplats med familjärt arbetsklimat, korta beslutsvägar och engagerade medarbetare. Att kontinuerligt öka kompetensen genom utbildningar och arbetsrotation ser vi som en viktig del för företagets och medarbetarnas utveckling. Då våra uppdrag sker på olika platser erbjuds i denna tjänst även tjänstebil.

Vi har kollektivavtal med Fastighets, Branchavtal nr. 10.

Din ansökan:

Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag, då vår rekrytering sker fortlöpande. Din ansökan skickar du till rekrytering@ovkservice.se där du inkluderar CV samt personligt brev.

Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta Fredrik Gyllander, tel. 0709-927270.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Kontakt

Ring Fredrik Gyllander, 0709-927270

Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 jan

Om företaget