Strukturerad och noggrann student sökes till världsledande it-företag i lund

Om jobbet

Är du student och söker efter ett meriterande extrajobb i en spännande och internationell miljö? Har du erfarenhet från att arbeta med administration och värdesätter noggrannhet? Är du dessutom i början av dina studier? Då kan det vara just dig som vi söker!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en student som vill jobba extra under sina studier. Vår kund är en global och innovativ marknadsledare inom nätverksvideo. Oavsett avdelning inom företaget letar vår kund efter engagerade, och prestigelösa kollegor som hjälper företaget att bygga vidare på sin framgång. De prioriterar kreativitet, sina medarbetare och företagets kultur vilket gör vår kund till en mycket attraktiv arbetsgivare. Vi söker någon som kan arbeta heltid under somrar och även har möjlighet att arbeta extra under terminer och övriga lov under hela sin studieperiod.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Arbetsuppgifter

Vår kunds affärsmodell är strikt indirekt och all försäljning går genom ett nätverk av distributionspartners och integratörer i fler än 70 länder världen över. För att kunna skapa de bästa relationerna med sina partners har vår kund etablerat flera olika partnersprogram. Kring dessa program finns en hel del administration och samordning och det är där du i rollen som administratör kommer stötta företaget.

Du kommer exempelvis att:
 • Uppdatera information i företagets CRM system
 • Administrera avtal och access till system.
 • Korrespondens med partners via mail
 • Omvandla tekniska beskrivningar om partners applikationer till insäljande beskrivningar för publicering på hemsidan
 • Publicera och uppdatera information på företagets intranät
Vi söker dig som
 • Är studerande i Lund och är i början av dina studier då vår kund söker en långsiktig resurs
 • Har möjlighet att arbeta 4 timmar i veckan vid sidan av dina studier samt 6 veckor heltid under sommaren
 • Flytande engelska i tal och skrift då du kommer att skriva textstycken till vår kunds hemsida
 • Har god teknisk förståelse då du kommer att hantera tekniska beskrivningar
 • Goda kunskaper inom Power Point, Outlook och Excel
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från administrativt arbete.

Som person är du strukturerad och värdesätter noggrannhet i allt du gör. För att trivas i rollen som administratör tror vi även att du som söker är självgående och tycker om att på egen hand driva ditt arbete framåt. Du är inte rädd för att ta egna initiativ i ditt dagliga arbete. Att ta ansvar för dina åtaganden är för dig en självklarhet och du strävar alltid efter att fortsätta utvecklas genom dina arbetsuppgifter och nya erfarenheter.

Övrig information

START: Omgående

UPPDRAGETS UPPSKATTADE: Cirka 4 timmar i veckan under terminerna och eventuellt extra under övriga lov. För att vara aktuell för tjänsten ska du även kunna sommarjobba heltid 6 veckor under sommaren.

Arbetstid: Kontorstider
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Lund
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Marknadsföring
Underkategori
Marknadsassistent
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 jan

Om företaget

Vår kund är ett It-företag som erbjuder nätverksvideolösningar för professionella installationer inom ett flertal område. Företaget är en global marknadsledare inom nätverksvideo och en drivande kraft bakom övergången från analog till digital videoövervakning. Vår kund erbjuder en mångkulturell arbetsplats med en öppen företagskultur. Redan från dag ett får du möjlighet att bidra med din kompetens i ett företag som tror på innovation och den enskilda individen.