Social administratör med bilintresse till Dina Försäkringar

Om jobbet

Har du ett intresse för bilar och älskar att ge bra service? Dina Försäkringar satsar på en assisterande roll till deras härliga kontor i Lund. För att passa behöver du vara en stjärna på att ge den bästa servicen till kunder vars fordon har blivit stulna eller som inte går att reparera. Låter detta som en roll för dig? Tveka inte utan sök tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Dina Försäkring ABs räkning en person till deras motorskadeavdelning som ska stötta upp skadereglerare och tekniker i en ny roll assisterande roll.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Dina Försäkringars önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Dina Försäkringar. Tjänsten är en ny roll inom Dina Försäkringar och uppdragets längd sträcker sig initialt 6 månader med god chans till förlängning då Dina Försäkringars intention är att detta uppdrag ska pågå fram till årsskiftet 2017/2018.

Arbetsuppgifter

Som assistent till skadereglerarna på Dina Försäkringar kommer din främsta uppgift vara att ha kontakt med kunder via telefon och mail vars fordon inte går att reparera eller som har blivit stulna. Det är därför viktigt att du kan förmedla information på ett empatiskt och pedagogiskt vis. Rollen hos Dina Försäkringar är helt ny och det är därför viktigt att du gillar att utvärdera ditt arbete och att du kan vara flexibel kring hur arbetet kan utföras.

Du kommer till exempel att:
 • Besluta om värdet på fordonet som ska lösas in
 • Komma överens med kunderna om värdet på deras fordon
 • Hantera utbetalningen till kunden
 • Dokumentation och administration kring skadan i Dina Försäkringars system
 • Kommunicera i huvudsak via telefon och mejl
Tjänsten passar dig som självständigt kan driva ditt arbete framåt och vill ha en roll som du själv är med och utformar.

Vi söker dig som
 • Har upp till 3 års arbetslivserfarenhet inom kundtjänst eller innesälj
 • Har ett intresse för bilar
 • Talar och skriver svenska och engelska obehindrat då all kommunikation sker på dessa språk
 • Har god datorvana
 • Goda kunskaper i Office-paketet
 • Tycker om att tala och förhandla med människor
Det är meriterande om du...

Behärskar fler språk än svenska och engelska, till exempel arabiska då detta efterfrågas av flera av Dina Försäkringars kunder. Har du tidigare arbetat i en fordonsverkstad är detta ett stort plus alternativt gått fordonsprogrammet eller har likvärdig utbildning med dig i bagaget. Rollen innefattar mycket administration genom ärendehanteringssystem och därför är det meriterande att ha arbetat i olika affärssystem tidigare.

Som person är du självgående, driven och vill vara med och utveckla rollen. Vidare trivs du bra med att arbeta tillsammans med andra då det kommer vara ett tätt samarbete med tekniker och skadereglerare runt om i Sverige. Det är viktigt att du är strukturerad och har enkelt för att prioritera för att kunna ge service i världsklass till Dina Försäkringars kunder. Stor vikt kommer läggas vid de personliga egenskaperna vid denna rekrytering.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Ideon Lund
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Lund
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Administration
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 jan

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.