Student sökes som Innesäljare på företag i Lund!

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du en duktig kommunikatör och drivs av att arbeta mot uppsatta mål? Har du erfarenhet av försäljning sedan tidigare eller vill starta din karriär inom branschen? Då har vi nästa utmaning till dig!
För kunds räkning söker vi nu innesäljare till företag i Lund. Vår kund tillhandahåller outsourcingtjänster inom kundservice, telemarketing, lager och distanshandelssystem.

Som innesäljare hos vår kund kommer du att arbeta med utgående samtal till privatpersoner. Du kommer i huvudsak vara dedikerad ett särskilt uppdrag men kommer med tiden få möjlighet att läras upp inom fler projekt.

Arbetstider är varierande mellan måndag-fredag, både dag och kvällstid. Vi vill att du har möjlighet att arbeta minst 2 pass i veckan. Anställningen börjar med introduktion av företaget, utbildning inom försäljning samt upplärning på projektet du kommer vara dedikerad till. Du kommer ha en fast timlön, men för rätt person kan möjlighet till bonus tillkomma.

Tjänsten innebär att du blir anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund. Tjänsten ska tillsättas omgående och behovet kommer löpa på tillsvidare.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker nu dig som vill ha ett fartfyllt jobb. Som person är du målfokuserad och driven. Du sätter alltid kunden i centrum och har förmågan att anpassa dig efter olika situationer. Ditt engagemang gör att du alltid levererar högklassig service. Det är meriterande om du tidigare arbetat med någon sorts telefonförsäljning, detta är dock ej ett krav. Vi ser gärna att du har någon arbetslivserfarenhet sedan tidigare, gärna inom service eller försäljning. Dina personliga egenskaper väger tungt i detta fall. Flytande svenska i både tal och skrift är ett krav för tjänsten. Du måste vara student på minst 50 %.
Jobbfakta
Ort
Lund
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Telefonförsäljare
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!