Extrajobb som montör!

Om jobbet

Vill du jobba extra som montör? Vi letar just nu efter dig som kan jobba heltid under november månad, samt dig som är intresserad av att jobba extra någon dag i veckan vid akuta behov.

Dina arbetsuppgifter

Arbetet innefattar mekanik- och teknikmontage. Som montör hos vår kund kommer du att arbeta i en utvecklande miljö, såväl individuellt som i grupp.

Din profil

För att passa in i rollen som montör hos vår kund ser vi att du verkligen brinner för teknik, mekanik och det praktiska arbetet. Som person tror vi att du är nyfiken och har ett arbetssätt som präglas av flexibelitet och noggrannhet . Det är också viktigt att du är mån om att leverera god kvalité.

Skallkrav:
  • Utbildning inom relevant område exempelvis fordon, industri eller elektriker.
  • Stort tekniskt intresse.
Meriterande:
*Erfarenhet av liknande arbete exempelvis teknik eller mekanik.

Villkor

Ort: Staffanstorp
Omfattning: Heltid under november + strötider
Start: Omgående

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka in din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Kontakt

Ring Fanny Trossö, 0722-832906

Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

Företaget är beläget i Malmö-regionen och arbetar med att designa och tillverka kundspecifika, specialdesignade elektriska kontaktdon och elskåp för starkström. Produkterna exporteras via koncernen över hela världen. Som anställd hos vår kund får du chansen att arbeta i en spännande och utvecklande miljö med härliga kollegor.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.