Elektronikkonstruktör till Cleantech-bolag i Lund

Om jobbet

Poolia söker för rekrytering till Cleantech-bolaget Arc Aroma Pure AB i Lund en erfaren och självgående Elektronikkonstruktör.

Vill du vara med på en spännande resa i en internationell miljö i ett börsnoterat tillväxtbolag?

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer.

Arbetsuppgifter

I tjänsten som Elektronikkonstruktör kommer du att arbeta med elektronikkonstruktion, inbyggda system, mjukvara och högspänningsapplikationer m m.

Som Elektronikkonstruktör kommer du att delta i det praktiska arbetet på alla nivåer inklusive att bygga och testa prototyper och anläggningar. I tjänsten ingår också arbete enligt ISO 9001 och CE samt andra regulatoriska krav, normer och standarder.

Vissa resor till kunder i Europa kan förekomma i tjänsten.

Du rapporterar till Utvecklingsansvarig och jobbar nära med avdelningarna Produktion, QA, Försäljning och Marknad.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig är högskoleingenjör eller civilingenjör inriktad mot elektroteknik/-konstruktion. Du kan också ha annan högskole-/universitetsutbildning inom relevant område.

Du har troligen minst 5 års erfarenhet av elektronikutveckling/-konstruktion med inriktning mot högspänning, inbyggda system och mjukvara. Du har tidigare byggt och testat prototyper och anläggningar. Vidare har du kunskap om ISO 9001, CE och andra normer/standards.

Du har intresse av att delta i det praktiska utvecklingsarbetet på alla nivåer. Det är värdefullt om du har erfarenhet elektronikkonstruktion med CAD-stöd. Tidigare erfarenhet av Delphi, ICE-emulatorer, CodeVision, EdWin, Keil, etc eller liknande miljöer är meriterande.

Du pratar och skriver svenska och engelska obehindrat.

En hel del av arbetet kan vara förlagt till våra kunders eller samarbetspartners anläggningar varför körkort är ett krav.

För att vara framgångsrik i tjänsten är du systematisk, strukturerad, noggrann och målmedveten. Vidare är du kommunikativ, självgående och verksamhetsorienterad. Du kan arbeta både självständigt och i grupp.
Jobbfakta
Ort
Lund
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Konstruktör
Elektronik
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

Arc Aroma Pure AB (publ) utvecklar och marknadsför den patenterade CEPT®-plattformen till den globala Cleantech-marknaden. Plattformen använder kortvariga högspänningspulser som spränger cellmembranet, andra strukturer och dödar oönskade mikroorganismer. CEPT®-behandlingen är exempelvis ett energieffektivt och skonsamt alternativ till värmepastörisering och har en rad andra applikationsområden. Effektivisering av biogasproduktion är fokus, tekniken frigör näring och påskyndar processen samtidigt som den öppnar för införande av nya råvaror som idag inte är lönsamma på grund av för långsam gasproduktion. För biogasmarknaden marknadsförs produkten under namnet bioCEPT®. Rening av vatten, avlopp, ballastvatten och flytande livsmedel är exempel på andra möjliga applikationer för CEPT®-plattformen. Företaget grundades 2008, har sitt säte i Lund och har fått olika utmärkelser och stöd från bland annat Vinnova och Energimyndigheten.

Läs mer om på Arcaromapure.se.