Transportledare sökes till AkkaFRAKT i Lund

Om jobbet

Inom Affärsområde Miljö och Jordbruk erbjuds bland annat avfallshantering och containertransporter. Till vårt team i Dalby, med 10 medarbetare, söker vi nu en erfaren, strukturerad samt självgående Transportledare. Verksamheten kommer hösten 2017 att flytta till Malmö.

Ditt uppdrag:

Som Transportledare har du som uppgift att ta emot order och planera transporter/uppdrag samt tillse att den dagliga driften fungerar som den ska. En order kan omfatta behov av transport och/eller material. Som transportledare står du inför flera utmaningar. Det kan stundtals vara ett högt tempo och det krävs att du är noggrann, stresstålig och inte har problem med att ha flera uppdrag som pågår samtidigt. Förmåga att ta egna beslut under stress och kunna prioritera rätt i svåra situationer är viktigt.

I tjänsten ingår även:
  • viss införsäljning av våra tjänster
  • planera resursutnyttjande och fördela uppdrag
  • prissättning av leverans/uppdrag
  • administration och registervård i affärssystem
  • daglig kontakt med kunder och delägare
  • i förekommande fall avtala transportuppdrag med externa resurser
  • uppföljning av utförda transportuppdrag
Vem söker vi?

Du är väl förtrogen med transportledningens alla steg och vet vad det innebär att arbeta mot tydliga mål både vad gäller transportledning och kundnöjdhet. Du är en ansvarsfull kommunikatör med förmåga att etablera goda relationer. Ditt intresse av och förmåga att se till verksamhetens behov och utmaningar, ge service/support, arbeta strukturerat och tillhandahålla hållbara lösningar är stor.

Din utbildningsbakgrund är eftergymnasial och med fördel inom transport/logistik. Du behärskar Svenska flytande i tal och skrift samt har goda IT-kunskaper. Rätt erfarenhet och personlig kompetens är av stor vikt. B-körkort krävs.

Välkommen att bli en viktig lagspelare i vår resa att bli än mera framgångsrika och attraktiva för våra kunder och delägare i regionen!

Ansökan:

För att ansöka klicka på ”sök tjänst” och ladda upp ditt CV och personliga brev. Urval och intervjuer sker löpande så ansök gärna så fort som möjligt. Sista ansökningsdag är 21:e december. OBS! Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

För frågor om tjänsten kontakta Affärsområdeschef Mats Bengtsson, e-post: mats.bengtsson@akkafrakt.se För frågor om rekryteringsprocessen kontakta: Rekryterare Kristina Holmquist, e-post: kristina.holmquist@roirekrytering.se

Om AkkaFrakt

AkkaFRAKT är en transport- och logistikkoncern i Sydsverige som ägs av egna företagare med ett engagemang utöver det vanliga. Kunderna finns inom bygg, handel, industri, jordbruk och offentlig sektor. Vi har cirka 500 egna fordon och omsätter omkring 800 miljoner kronor (2015). Huvudkontoret finns i Malmö.
För mer information besök: www.akkafrakt.se
Jobbfakta
Ort
Lund
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Administration & Ledning
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget