Serviceinriktad redovisningsekonom till Fitness24Seven i Lund

Academic Work · Ekonomi · 22 jan

Om jobbet

Letar du efter nya utmaningar inom redovisning och ekonomi och vill ta ett nytt steg i din karriär? Vill du utvecklas inom Fitness24Seven, ett expanderande och snabbväxande företag inom friskvårdsbranschen samt har något års praktisk erfarenhet inom ekonomiområdet? Låter det här som något för dig? Ta chansen att hänga på en fantastiska resa. Sök tjänsten redan idag då vi letar efter någon som kan börja omgående!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Fitness24Seven räkning en redovisningsekonom. Fitness24Seven är en av de främsta bolagen i friskvårdsbranschen och har över 100 friskvårdsanläggningar. Det här är en perfekt tjänst för dig som vill få erfarenhet och utvecklas inom ekonomi samt få in en fot i en spännande organisation. Du kommer arbeta i ett sammansvetsat ekonomiteam om 10 personer med varierade arbetsuppgifter.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos vår kund.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Arbetsuppgifter
 • Löpande bokföring
 • Bokslut månadsvis med kontoavstämningar
 • Skatt och momsdeklarationer
 • Deltagande i projekt
 • Utveckling av processer och rutiner
 • Operativt ansvar för ett eller ett par bolags redovisning
Då företaget är snabbt växer globalt så kan arbetsuppgifterna och befogenheterna ändras över tid. Det är därför viktigt att du som person gillar dynamik och är prestigelös i ditt sätt att arbeta.

Vi söker dig som

För att vara en potentiell kandidat för denna roll, har du tidigare någon erfarenhet av redovisning. Meriterande är om du har arbetat i något affärssystem såsom Navision. Du har erfarenhet och mycket god kunskap i Excel.

Vi ser att du:
 • Har en Civilekonomutbildning eller motsvarande
 • Har 1-3 års erfarenhet av redovisning från revisionsbyrå och/eller medelstort företags ekonomiavdelning
 • Besitter goda IT-kunskaper
 • Talar och skriver engelska och svenska obehindrat då företaget växer internationellt och många kontakter kräver båda språken
Som person är du är noggrann, serviceinriktad och effektiv. Vidare är du en utåtriktad, nyfiken och mogen person som är lätt att samarbeta med och trivs med att arbeta i team. Arbetet innebär högt tempo så det ställs stor vikt vid att du är van att kunna prioritera. Du kommer arbeta i en mycket dynamisk miljö med högt i tak så en initiativtagande och flexibel person sökes.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Arbetstid: Kontorstider
 • Plats: Lund
 • Urval: Sker löpande så var snabb in med din ansökan!
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Lund
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 jan

Om företaget

Fitness24Seven kund är en av de främsta bolagen i friskvårdsbranschen och med drygt 100 friskvårdsanläggningar i Sverige jobbar för att förbättra hälsan för människor. De är en av de snabbast växande företagen inom sin bransch både nationellt som internationellt.