Orderadministratör sökes till globalt företag i Lund!

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du en noggrann, driven och lättlärd administratör som brinner för service? Vill du vara en del av ett världsledande företag med öppen företagskultur? Då har vi jobbet för dig!
Vår kund är ett välkänt IT-företag som erbjuder nätverksvideolösningar för professionella installationer. Företaget är global marknadsledare inom nätverksvideo och en drivande kraft bakom övergången från analog till digital videoövervakning. Företaget har sitt huvudkontor i Lund.

Som orderadministratör kommer du att hantera kundbeställningar från distributörer och återförsäljare samt omhänderta alla relaterade arbetsuppgifter. I din roll som orderadministratör kommer du att ha stort inflytande över kundens helhetsupplevelse av företagets servicenivå. Du kommer ingå i ett öppet och härligt team där teamkänsla spelar stor roll.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Registrera kundbeställningar och förse kunden med orderbekräftelse
  • Hantera större projektordrar som kräver en leveransplan
  • Assistera främst distributörs- och säljteamen med e-mail- och telefonsupport
  • Ha direktkontakt med företagets säljteam samt åtskilliga andra avdelningar inom organisationen.
Tjänsten är på heltid. Du kommer i tjänsten vara anställd av StudentConsulting men arbeta hos vår kund. Arbetstiderna är mån-fre 8-17. Detta uppdrag beräknas pågå under 6 månader, med eventuell chans till förlängning. Tillsättning kommer att ske så snart vi hittat rätt kandidat, tjänsten kan alltså tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av service och administrativt arbete. Det är meriterande om du arbetat i något affärssystem tidigare. Vi ser gärna att du är en social och strukturerad person med stort intresse för kundservice. Du har förmågan att assistera företaget i deras arbete med att ge kunderna service av högsta nivå. Som person är du ödmjuk, öppen och en teamspelare. Du kan hantera flera arbetsuppgifter samtidigt men också ha förmågan att arbeta självständigt. Då engelska är koncernspråket och denna tjänst innehåller många globala kontakter är det ett krav att du har goda kunskaper i engelska språket såväl som svenska språket. Du bör även ha grundläggande kunskaper i Microsoft Office. Vi kommer lägga väldigt stor vikt vid dina personliga egenskaper för denna tjänst.
Jobbfakta
Ort
Lund
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Administration
Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!