Betongarbetare

Uniflex · Bygg & Hantverk · 13 dec

Om jobbet

Jobbeskrivning

För kunds räkning i Lund söker vi nu betongarbetare med några års erfarenhet från likande arbete. Arbetet innefattar uppgifter såsom ritningsläsning, armering, gjutning och slipning av betongkonstruktioner så som VA-rör.

Krav:
  • Traverskort
  • Arbetslivserfarenhet inom bygg eller relevant område
  • Svenska i tal och skrift
Meriterande:
  • Betong-, murare eller snickareutbildning
  • Ritningsläsning
Arbetstider: mån-fre kl. 06.00-15.00
Ort: Södra Sandy

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är flexibel och inte är rädd för att hugga i när arbetet kräver det. Du kan arbeta självständigt såväl som tillsammans med andra. Du är händig och gillar att arbeta fysiskt.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har god fysik då arbetet kan vara tungt och krävande.

Vi arbetar med löpande urval så välkommen in med din ansökan redan idag.
Jobbfakta
Ort
Lund
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 dec

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.