Blinkfyrar söker maskinoperatör

Om jobbet

Blinkfyrar i Staffanstorp söker en ansvarstagande maskinoperatör med inriktning på laminering och utskärning

Blinkfyrar är ett privatägt företag som under flera decennier i trafiksäkerhetsbranschen utvecklats till marknadsledande aktör när det gäller innovativa produkter och system för vägmärken och vägavstängningsmaterial. Vi har en rikstäckande försäljnings- och serviceorganisation med filialer i Stockholm och Göteborg. Huvudkontor och produktion finns i Staffanstorp i sydvästra Skåne. www.blinkfyrar.se/

Hur ser din arbetsdag ut?
Du kommer ta ansvar för och sköta all laminering och utskärning av våra vägmärken och vägavstängingsmaterial. Du arbetar i ett härligt gäng där ni tillsammans ser till att uppsatta produktionsmål nås. I perioder är det mer hektiskt och det krävs att man har en god förmåga att behålla lugnet även under tidspress.

Vem trivs här?
För att lyckas i rollen bör du ha ett gott ordningssinne, känsla för detaljer och en förmåga att strukturera upp din vardag. Du är flexibel, har inget emot förändringar och ser hellre lösningar än problem. Du har erfarenhet av att arbeta i produktionsmiljö och har du arbetat inom den grafiska industrin är det ett extra plus.

Krav:
  • Gymnasial utbildning
  • Svenska och engelska, god läs- och språkförmåga
  • God datavana
Meriterande:
  • Erfarenhet av den grafiska industrin
  • Erfarenhet av att arbeta i en lean organisation
  • Erfarenhet av att arbeta i affärssystemet Navision
Vad erbjuder vi?
Tjänsten är en heltidsanställning på Blinkfyrar i Staffanstorp. Du erbjuds en tjänst där du är en viktig del i teamet. Företagskulturen präglas av engagemang och omtanke och det ges goda möjligheter att utvecklas inom organisationen.

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt dock senast den 9 december. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Ansökan sker genom att du registrerar dig här nedan. I en kvalitetssäkrad process kommer du att få besvara personlighetstester och eventuellt en videointervju.

Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Charlotta Rydström, 042-37 33 38, charlotta.rydstrom@adecco.se.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Staffanstorp
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Maskinarbete

Ring Charlotta Rydström, 042-37 33 38

Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.