2 Regionala Försäljningschefer, BK

KåKå AB · Försäljning · 16 dec

Om jobbet

Två Passionerade och Dynamiska Regionala Försäljningschefer

Som Regional försäljningschef hos KåKå har du det viktiga arbetet att leda, fördela och ansvara för att den regionala säljbearbetningen av slutkund inom Bageri/Konditori och Leveransbagerier utvecklas. Vår mission på marknaden är att hela tiden hjälpa våra kunder att lyckas. Till din hjälp och under ditt ansvar har du en Inne-, och Utesäljkår om 10 personer.

Huvudarbetsuppgifter:
  • Målsätta, implementera och följa upp försäljningsstrategier och actionplaner. Detta med företagets övergripande mål och strategier som bas.
  • Vara första kontakt mot säljkåren, vara huvudansvarig för konferenser, sälja in och entusiasmera säljkåren.
  • Koordinera säljaktiviteterna med vår marknadsavdelning.
  • Vara aktiv på kundsidan genom att stötta våra säljare vid avtalsskrivningar och förhandlingar och även vara innesäljkårens förlängda arm in i företaget.
  • Säkerställa kontinuerlig ökad kompetens och kvalité i försäljningsarbetet.
  • Ett eget ansvar för ett antal kunder.
  • Deltagande i interna, strategiska projekt.
Vi söker dig som har erfarenhet av arbete inom Bageri-, Livsmedels-, Storhushåll eller annan likvärdig bransch. Du har dokumenterad erfarenhet både som säljare, coach och ledare.

För att lyckas krävs att du är självständig, affärsmässig, mål- och resultatinriktad samt idé- och initiativrik. Egenskaper som jobbet kräver är god analytisk förmåga, ett öppet sinne, kombinerat med ett inre "driv" som gör att du också genomför planerade aktiviteter.

Vi erbjuder Dig ett stimulerande arbete med högkvalitativa produkter och ett gott kamratgäng. Du får möjlighet till såväl personlig som professionell utveckling inom Orkla koncernen. Bostadsort bör vara i Malmöregionen samt Göteborg eller Örebro. Tjänsten rapporterar till vår Försäljnings- och Marknadsdirektör.

Vill Du veta mer är du välkommen att kontakta Försäljnings- och Marknadsdirektör Hans Mars, 040-641 95 03 eller HR chef Peder Mattsson,

0709-10 03 10.

Din ansökan vill vi ha snarast, då vi löpande jobbar med intervjuer.
Jobbfakta
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget

KåKå AB är Sveriges ledande leverantör av bageriingredienser. KåKå AB finns representerat i Malmö, Stockholm, Örebro och Göteborg med totalt 150 anställda. KåKå befinner sig i ett expansivt och spännande skede där vi stärker våra positioner inom alla våra kundsegment såsom hantverksbageri, leveransbageri, industribageri, livsmedelsindustri samt konsument. KåKå omsätter ca 1 miljard SEK.

KåKå Sverige ingår i Orkla Food Ingredients (OFI) som är en del av Orkla ASAs fyra livsmedelsdivisioner. OFI har ca 2600 anställda och omsätter ca 8 miljarder SEK. I OFI ingår också bl a Jästbolaget,Odense Marcipan, Dragsbaek Margarine, Idun Industri och Sonneveld.