HTH Köksforum i Lund söker Inredningssäljare och problemlösare

Om jobbet

Kan du förvandla dina kunders drömmar till attraktiva och funktionella kök och inredning är du kanske vår nästa inredningssäljare och problemlösare i vår butik i Lund?

HTH:s främsta uppgift är att göra våra kunders drömmar till verklighet. Därför letar vi efter profiler som kan tolka kundens dröm och omvandla den till konkreta idéer för ett nytt kök fyllt av liv och glädje. Om du kan skapa en nära och bra dialog och samtidigt har känsla för kreativitet och inredning är du kanske vår nästa inredningskonsult och drömtydare i vår butik i Lund?

Du styr processen från första kontakt till slutleverans

Du kan se fram emot ett allsidigt jobb där du befinner dig i centrum för hela processen - från det att en kund kliver in genom dörren tills våra hantverkare drar åt de sista skruvarna i kundens nya drömkök. Dina uppgifter består bland annat av att:
  • Förstå och omvandla kundernas drömmar till konkreta kökslösningar
  • Designa/skissa upp kök med hjälp av HTH:s många kvalitetsprodukter
  • Vara projektledaren som ser till att sälj- och monteringsfasen löper smidigt och samordnat
  • Lära dig att använda HTH:s system och hjälpmedel på bästa sätt
  • Dela dina kunskaper och idéer med dina kollegor
Tävlingsmänniska med känsla för försäljning och design
Det finns många vägar till den här tjänsten och det är främst din personlighet som avgör om du blir framgångsrik. Du ska vara ambitiös och ha den energi och envishet som krävs för att sätta upp och nå mål i toppklass. Du älskar att tävla och vet att du bara kan vinna när kvalitet genomsyrar allt du gör. När du lovar något håller du därför också alltid det som avtalats, och du har koll på alla detaljer. Det gäller både gentemot kunder och kollegor, som du naturligtvis hjälper. Du trivs med att möta många olika typer av människor och du har lätt att börja prata med andra. Du ska dessutom vara van vid att arbeta i MS Office och vilja ta till dig an ny programvara.

Du har kanske utbildning och arbetslivserfarenhet som sjuksköterska, polis, socialarbetare, lärare eller liknande. Du kan också komma långt med en byggteknisk bakgrund, exempelvis som hantverkare eller arkitekt eller med säljerfarenhet antingen från köksbranschen eller liknande branscher. Oavsett bakgrund är du inte typen som hoppar från anställning till anställning.

Branschens bästa utbildning

Du kan se fram emot att utvecklas från dag ett, bland annat med hjälp av vårt eget utbildningssystem.
Du arbetar dessutom tillsammans med duktiga kollegor som gärna hjälper och stöttar dig på vägen.

Ansökan och kontakt

Om du har frågor, kontakta Mårten Bladh på tel. +46 704 675956. Din ansökan tillsammans med ditt CV skickar du til maba@lund.hth.se.
Sista dag för ansökan den 16 december 2016.
Jobbfakta
Ort
Lund
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Service & Kundtjänst
Underkategori
Serviceyrken
Kontakt

Ring Mårten Bladh, +46 704 675956

Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget