Junior medarbetare inom IT-support sökes på heltid till Axis i Lund!

Om jobbet

Information om uppdraget

Brinner du för IT/Teknik, är i början av din karriär och vill arbeta med IT-support på ett stort och marknadsledande företag som Axis? Är du som person prestigelös, noggrann och har god samarbetsförmåga? Då kan vi ha jobbet för dig!
StudentConsulting söker för Axis räkning dig som är i början av din IT-karriär och vill arbeta som Junior IT-konsult på heltid, med start omgående. Axis Communications är innovatörer och marknadsledande inom nätverkskameror samt videoövervakning och har funnits på marknaden i över 30 år. Merparten av Axis försäljning utgörs av videoprodukter; nätverkskameror, video encoder, tillbehör och applikationer. Huvudkontoret är beläget i Lund men företaget verkar globalt via egna kontor och samarbetspartners. Axis befinner sig i en ständig tillväxtfas och präglas av värdeorden: Act as one, Think Big och Always open.

I tjänsten som Junior IT-konsult blir du en del av Axis 1st-line support som idag består av ett härligt gäng på 16 medarbetare. Arbetsgruppen består av såväl juniora som mer erfarna kollegor, och du får chansen att arbeta vid sidan av dessa för att lära dig och utvecklas i din arbetsroll. Som Junior IT-konsult blir dina huvudsakliga arbetsuppgifter bland annat:
  • Administration av Active Directory-konton; dvs att skapa, ändra samt avsluta användare, grupper etc.
  • Hantering av Service requests för tillgång till system, applikationer, Network shares, etc.
  • Support i Axis CRM-system, SalesForce, samt Sharepoint (intranät)
Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid, där du kommer vara anställd av oss på StudentConsulting men uthyrd till Axis och arbeta i deras 1st-line support. Uppdraget kommer att starta omgående så snart vi hittat rätt kandidat, och längden på uppdraget är beräknat till 6 månader, med goda chanser till förlängning alternativt överrekrytering till Axis. Dina arbetstider är kontorstider måndag-fredag.

Denna rekryteringsprocess hanteras av StudentConsulting och vi hänvisar vänligt men bestämt alla frågor till ansvarig rekryterare: micaela.westerlund@studentconsulting.com.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker nu dig som brinner för IT/Teknik och är på jakt efter ett heltidsarbete inom ditt intresseområde. Vi tror att du är i början av din karriär och har som ambition att få in en fot på ett marknadsledande företag som Axis, där du kan utvecklas och bli vass inom IT-support. Vi ser gärna att du har en tidigare utbildningsbakgrund inom IT/Teknik på gymnasienivå, och meriterande är om du tidigare arbetat inom support med administration av användare i Active Directory. Meriterande är även om du har kunskaper såväl i Windows som Linux samt Mac. Ett krav för tjänsten är att du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, såväl tal som skrift.

Vi kommer i denna rekrytering lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att fungera väl i det aktuella arbetsteamet söker vi dig som är ödmjuk, positiv, nyfiken samt har en prestigelös attityd. Du är även noggrann, strukturerad och har god samarbetsförmåga.

Stämmer detta in på dig? Ansök då redan idag! Vi arbetar med löpande urval och intervjuer och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Jobbfakta
Ort
Lund
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
IT-Konsult
Support
Publicerad

21 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!