Automationsmontör/Elmontör sökes!

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Arbetet innebär huvudsakligen att koppla ihop el- och automationsskåp till tillverkningsmaskiner. Du kommer i första hand att arbeta med mer komplex fintmontering där du monterar komponenter och drar kablage enligt kundanpassade ritningar. Du som söker bör vara händig och självgående. Du är inte rädd för att ta i och är lojal till ditt arbete. Du har ett tekniskt intresse och gör jobbet snyggt.

Din profil

Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning, gärna med el- eller automationsinriktning. Du har med fördel jobbat några år med montering, alternativt är du nyutexaminerad från relevant utbildning och har ett stort tekniskt intresse. Som person är du noggrann, pålitlig och har lätt för att samarbeta. Du är vetgirig och är inte rädd för att ta egna initiativ. Du behärskar svenska bra i tal och skrift. Din kunskap gällande tillämpning av el- och kopplingsscheman är god, samt att du är van att arbeta med finmontering. Som person är du lösningsfokuserad, prestigelös, ödmjuk och brinner för teknik.

Kompetenskrav:
Teknisk gymnasial utbildning inom el eller automation
Kunskaper i elmontering, mekanik och/eller PLC programmering
Goda kunskaper i ritningsläsning
Goda kunskaper i Svenska i tal och skrift.

Villkor

Ort: Löddeköpinge
Omfattning: Heltid
Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Urval: Sker löpande, så var snabb in med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Kävlinge
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Montör
Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Företaget grundades år 2000 med syftet att omdefiniera ozonteknologi. Teknologin som bygger på kall plasma är patenterad och kan på ett energieffektivt sätt generera höga koncentrationer av ozongas. Bolagets ozongeneratorer används vid rening av dricksvatten, behandling och rening av avloppsvatten, fiskodlingar, samt återvinning och behandling av industriellt processvatten. Bolaget har huvudkontor, produktion och utveckling i Löddeköpinge i södra Sverige och sysselsätter ca 17 personer och har kunder i hela världen.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb. Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.