Norsktalande kundtjänstmedarbetare sökes för heltidstjänst i Lund!

Om jobbet

Information om uppdraget

Talar du norska och brinner för kundservice? Då har vi det perfekta jobbet för dig!
För kunds räkning söker vi nu en norsktalande kundservicemedarbetare som vill jobba med kundtjänst i Lund. Vår kund tillhandahåller outsourcingtjänster inom kundservice, telemarketing, lager och distanshandelssystem. Vi söker dig som vill jobba inom kundservice och hantera inkommande samtal från kunder och besvara dessa samt ge kunden bästa möjliga service. Vi ser även att du ser positivt på att jobba med merförsäljning.

Vi söker dig som vill ha ett roligt och spännande heltidsjobb och som pratar flytande norska I bade tal och skrift. Dina arbetstider kommer vara mellan 8-17 måndag-fredag. Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till kundföretaget i Lund med start omgående eller enligt överenskommelse.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som brinner för service. Du är bra på att kommunicera på norska och trivs med att utrycka dig i telefon såväl som i skrift. Erfarenhet av liknande uppgifter är meriterande, men ännu viktigare är att du har viljan och förmågan att göra ett bra jobb. Som person är du framåt, orädd och prestigelös. Du har en naturlig fallenhet för service och trivs med att arbeta kundfokuserat. Stämmer denna beskrivning in på dig? Sök då tjänsten redan idag via Student Consultings hemsida! Vi arbetar löpande med urval och intervjuer.
Jobbfakta
Ort
Lund
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Kundtjänst
Publicerad

27 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!