Javautvecklare till Parkster i Lund

Parkster AB · Data & IT · 30 dec

Om jobbet

Vi är ett expansivt bolag som har utvecklat en tjänst för att betala parkeringsavgifter med telefonen. Vårt fokus är nöjda kunder och att ha kul på jobbet. Vi huserar i trevliga lokaler i centrala Lund.


Vi växer och förstärker nu vårt team med en ny kollega på utvecklarsidan. Har du tidigare erfarenhet av Java/JVM och är redo att ta nästa steg i din karriär? Hos oss ges du möjligheten att arbeta i ett produktbolag och vara med på en framgångsresa!


Om tjänsten

Du kanske har stött på Parkster när du parkerar? Vår plattform möjliggör för våra användare att på ett enkelt sätt betala parkeringsavgift med hjälp av sin telefon antingen via vår App, SMS, talsvar eller via webben.

Hos oss får du vara med och utveckla funktionaliteten för denna tjänst. Du kommer vara med och utveckla vår befintliga plattform, samt skapa nya och spännande lösningar av hög kodkvalitet när så behövs.

Parkeringsbranschen är under stark utveckling och digitalisering vilket ställer stora krav på funktionalitet, noggrannhet, upptid och tillgänglighet.

Du blir ett efterlängtat tillskott till vårt gäng på nio personer. Tjänsten är en utökning av den befintliga utvecklingsavdelningen som idag består av tre utvecklare.

Att koda hos oss

På Parkster har vi ambitionen att hänga med i de senaste teknikerna och trenderna samtidigt som vi tar genomtänka arkitekturella beslut. Vi befinner oss i en pågående process att stegvis migrera vårt befintliga system baserat på Java, Spring och Hibernate till mindre delsystem (microservices).

Gemensamt för dessa delsystem är att de använder JVM:en. De flesta är skrivna i Java 8 med Spring Boot eller i Clojure och vi är flitiga användare av REST. Med microservices kommer nya utmaningar exempelvis gällande orkestrering där vi valt att använda Docker och Kubernetes som vi driftar i Google molnmiljö. Integration mellan tjänsterna sker via RabbitMQ med hjälp av domänevents.

Via Jenkins har vi stöd för continuous delivery vilket gör att produktionssättningen blir väldigt smidig och sker utan nertid.

Vidare lägger vi stor vikt på automatiserad testning, både för normal- och undantagsflöden. Datan lagras i olika databaser beroende på delsystem och vi använder i dagsläget MySQL, MongoDB och Redis.


Introduktion


Vi är måna om att du ska lyckas och trivas hos oss. Din anställning inleds med ett genomtänkt introduktionsprogram kopplat till historien om Parkster, vår tjänst, vår filosofi och hur vi kodar.

Vi söker dig som
 • Kan Java på dina fem fingrar
 • Är duktig på Spring (Spring Boot) och automatiserad testning
 • Är en noggrann doer som trivs att arbeta i team
Det är toppen om du även behärskar:
 • Docker
 • Kubernetes
 • REST
 • Google Cloud
 • Funktionell Programmering
 • Microservices
Vi arbetar enligt frihet under ansvar. Som utvecklare på Parkster förväntas du hålla dig uppdaterad om utveckling och dela med dig av dessa kunskaper. Samtidigt tycker du om att arbeta med och förbättra befintlig kod. Vi värdesätter ett pragmatiskt arbetssätt före dogmatism alla dagar i veckan.

Vi är ett mindre men växande bolag med stora ambitioner. Det som präglar oss är att alla drar sitt strå till stacken och hjälper till där det behövs. För att passa in hos oss är du en social och positiv person som bidrar till vår goda stämning.

Vad erbjuder vi?

Vi är ett ungt gäng med sikte på framtiden! Hos oss får du:
 • En bra arbetsplats med mycket skratt och högt i tak - det ska vara roligt att komma till jobbet
 • Gemensamma aktiviteter som stärker teamkänslan så som workshops, årlig konferens, helg-retreats och after works
 • En arbetsplats som värnar om personalen och work-life balance
 • Kollegor som vill åt samma håll och nå gemensamma mål
Ansökan

Vi lägger stor vikt vid de personliga kvalifikationerna i denna rekrytering. Därför ser vi fram emot din ansökan innehållandes både CV och framförallt personligt brev där du beskriver vad du kan bidra med i denna roll.

Tillträde snarast möjligt.

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att ansöka! Du söker tjänsten genom att trycka på "Sök tjänst".

Vid frågor om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta rekryterare Jonna Warnerbring på 0707-956090 alternativt jonna.warnerbring@roirekrytering.se.

Vid frågor om tjänsten och företaget, vänligen kontakta Nicola Dolovski på 0736-760117 alternativt nicola@parkster.se.

Om oss

Vår vision är att göra det lätt att parkera, för alla och överallt. Parkster är en tjänst för att betala parkeringsavgifter med telefonen. Parkster ägs idag helt av aktiva privata investerare som tror på vår vision. Vi är baserade i centrala Lund och består av nio härliga teammedlemmar.

Läs gärna mer på www.parkster.se
Jobbfakta
Ort
Lund
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 dec

Om företaget