Geotekniker till teknikkonsultbolag i Halmstad

Om jobbet

Brinner du för miljö och geoteknik? Gillar du att jobba från ax till limpa och få vara delaktig i alla led i ett projekt? Då har vi en rolig och utmanande tjänst för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som handläggande geotekniker kommer du att arbeta i alla led i projektet. Du kommer att få göra markundersökningar, analysera resultatet och skriva rapporter utifrån detta. I ditt arbete kommer du sitta med en del beräkningar och CAD. Beräkningarna kommer främst röra föreberedelse för byggande av infrastruktur. Du arbetar i en grupp med fem andra geotekniker där kunskaps- och erfarenhetsnivån är mycket hög. Du som nyexad geotekniker kommer därför ha god stöttning i din nya roll.

Din profil

Du som söker är nyxaminerad högskole- eller civilingenjör inom geoteknik. Vi vill att du brinner för ämnet och att du är engagerad och nyfiken. Vi ser gärna att du har anknytning till Halmstadsområdet.

Skallkrav
  • Högskole- eller civilingenjörsexamen inom geoteknik
  • CAD-kunskaper
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Körkort
Meriterande
* Anknytning till Halmstadsområdet

Villkor

Omfattning: Heltid
Ort: Halmstad
Start: Januari

Urval sker löpnade och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har passerat. Skicka in din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Ort
Lund
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Kontakt

Ring Emma Johansson, 0723063800

Publicerad

32 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

Vår kund är ett internationellt teknikkonsultföretag som erbjuder kvalificerade konsulttjänster med högt kunskapsinnehåll. Uppdragen handlar om allt från förstudier, utredning och strategisk planering till design, konstruktion, projektering och projektledning. Vår kunds ingenjörer, arkitekter och miljöexperter samverkar för att bidra till utvecklingen av ett hållbart samhälle.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.