Driven ledare med entreprenörsegenskaper

Om jobbet

Vi söker en ambitiös och affärsorienterad fastighetsmäklare för en chefsroll till Erik Olssons Lundkontor. Då vi står inför en nysatsning i Lund innebär det stora möjligheter för rätt person att utforma sin egen roll och bygga vidare på ett starkt team. Vi tror att du är en erfaren och framgångsrik mäklare med ett entreprenörstänk och en tydlig framtidsvision av att framöver bli partner/franchisetagare. Vår Skåneregion är en av bolagets snabbast växande och du kommer få möjlighet att utvecklas i denna expansiva fas, med stöttning av regionchef och marknadsavdelning.

Ansvarsområden

Ditt ansvar är att motivera teammedlemmarna genom ett aktivt ledarskap. Du har som uppgift att säkerställa kvaliteten i Erik Olsson-metoden gentemot både köpare och säljare. Detta sker genom utbildning och ett aktivt deltagande i den dagliga verksamheten, främst genom sambesök, besök på visningar, medlyssning samt kvalitetssäkring. I dina uppgifter ingår även att öka teamets försäljning genom att skapa framgångsrika mäklare, genomföra kreativa marknadsinsatser samt ha övergripande budgetansvar.

Arbetsuppgifter
  • Planering och genomförande av teammöten och teamledarmöten
  • Agera bollplank åt mäklarna och hjälpa mäklare när problem uppstår
  • Delaktig i att skapa marknadsaktiviteter för mäklarna på kontoret
  • Delaktig i nyrekryteringsprocessen av mäklare
  • Ha övergripande budgetansvar över teamet
  • Eget fastighetsmäklande
Du ingår i Skånes chefsgrupp och deltar på deras möten och även på företagets säljchefsmöten. Det ingår även i dina uppgifter att vara aktiv i samarbetet mellan avdelningarna på kontoret och med Erik Olssons andra kontor. Du kommer löpande att coachas och stöttas i din roll samt få möjlighet att delta i våra ledarskapsutbildningar.

Kvalifikationer och erfarenheter

Du ska vara registrerad fastighetsmäklare och vi ser gärna att du har arbetat som fastighetsmäklare i ett flertal år. Självklart har du en dokumenterad säljerfarenhet med framgångsrika resultat. Som person är du en inspirerande ledare med god förmåga att utveckla och stötta dina teammedlemmar dagligen. Du är en driven och ambitiös person med ett brinnande intresse för att utveckla dig själv och dina medarbetare genom utbildningsinsatser och därigenom ständigt höja kvaliteten i teamets arbete. Vidare ser vi att du har ett stort inarbetat kontaktnät med en god insikt i den lokala fastighetsmarknaden.

Ersättning

Lön enligt överenskommelse samt provision på egen försäljning. Tjänsten är på heltid och tillsvidare med 6 månaders provanställning.

Kontaktperson
Maria Arup
Maria.arup@erikolsson.se
070-749 04 22
Jobbfakta
Publicerad

36 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 dec

Om företaget

Erik Olsson Fastighetsförmedling AB är marknadens mest innovativa och framgångsrika fastighetsmäklarföretag. Företaget grundades 1997 och har idag drygt 200 anställda med en omsättning på ca 230 MSEK. De närmaste åren räknar vi med en fortsatt tillväxt. Erik Olsson fastighetsförmedling är idag etablerat i Stockholm, Malmö, Lund, Skanör, Göteborg, Torslanda och Varberg. Genom att ifrågasätta vedertagna metoder och angreppssätt lyckas företaget kontinuerligt ta marknadsandelar och växa.